Console Wii U Premium Pack

Merk

Wii U

Wii U
Beschrijving
Ontdek een opwindend nieuwe manier om te genieten van home entertainment met de Wii U, Nintendo's nieuwste spelcomputer!
Met een revolutionaire nieuwe touchscreen controller met een scherm van 6,2 inch, precisie controls en full HD-graphics, zorgt de Wii U voor een hele nieuwe wereld voor gamen door de diverse nieuwe mogelijkheden. Lees meer
Belangrijke opmerking !

Dit artikel maakt deel uit van een assortiment. Het is dus mogelijk dat u een artikel ontvangt wat qua kleur of model afwijkt van het artikel/foto dat op de productpagina is weergegeven.

Gratis levering vanaf 59€

Betaling is 100% beveiligd

Geniet van een 45-dagen bedenktijd

Beschikbaarheid: Beschikbaar in de winkel

€ 299,99
Het product is tijdelijk uit voorraad, blijf op de hoogte wanneer het product weer in stock is.
€ 299,99

Beschikbaar na 2 uur

Details

Kenmerken van het Wii-U Premium Pack:

- Zwarte Wii-U Spelcomputer met een prachtig strak design.
- Wii-U Standaard om je spelcomputer rechtop mee te zetten.
- 1 Wii-U GamePad, inclusief oplaadstation en houder om de GamePad in te zetten.
- Stylus voor het touchscreen van de Wii-U GamePad voor nog betere controle.
- Hoge kwaliteit HDMI-kabel voor haarscherpe High-Definition beelden.
- De Wii U is backwards compatible voor alle Wii games en accessoires (Vereiste Wii sensor balk is inbegrepen).
- Wii-U Voedingskabel.

Opslagruimte
De console heeft een interne flash geheugen van 32GB, met een mogelijkheid om de geheugen uit te breiden door middel van een SD kaart of een externe USB hard disk drive.

Nintendo Premium
Dit is een speciaal beloningsprogramma waarmee je telkens als je digitale, downloadbare content in de Nintendo eShop koopt, je punten met een waarde van 10% van de originele Nintendo eShop-prijs ontvangt. Dit geldt voor zowel volledige downloadsoftware als aanvullende content van Nintendo en andere uitgevers. Zodra je 500 punten hebt verzameld, kun je dit krediet gebruiken voor toekomstige aankopen.

Nieuwe controller
De nieuwe controller genaamd Wii U GamePad heeft een 6,2 inch touchscreen en twee analoge, indrukbare thumbsticks. De heroplaadbare controller bevat tevens een ingebouwde accelerometer, gyroscoop, camera, tril-functie, microfoon, stereospeakers, sensor strip en een stylus!

Voorheen konden videogames op een spelsysteem voor thuisgebruik alleen worden gespeeld op televisie, waarbij tijdens multiplayer-spellen iedere speler naar hetzelfde beeld kijkt. Bovendien bieden televisiekijken en het spelen van videogames twee uiterst verschillende ervaringen. Met de nieuwe controller vervagen die grenzen en ontstaat een meer dynamischer, vloeiendere game- en entertainmentervaring.

De GamePad kan op het scherm informatie laten zien die je niet ziet op tv. De informatie en het gezichtspunt kunnen bovendien met de nieuwe controller veranderen, afhankelijk van de positie van de gyroscoop. De multi-player beleving wordt ook naar een andere dimensie getild met de Wii U. De speler die de Wii U gebruikt kan een spel anders beleven dan de spelers die naar het televisiescherm kijken. Hierdoor ontstaan allerlei mogelijkheden voor spellen waarin je met of tegen elkaar speelt!

MiiVerse
Maak via ook de browser contact met het nieuwe MiiVerse. MiiVerse is een sociaal platform voor de Wii U, dat wordt bevolkt door de Mii's van verschillende spelers. Het beginscherm van de console laat dan ook tal van Mii's zien, die bijvoorbeeld berichten achterlaten voor elkaar of informatie tonen over het spel dat gespeeld wordt. Ook is er een Twitter-achtige lijst, waarin berichten verschijnen. Zo zouden spelers elkaar om tips of hulp kunnen vragen als ze ergens niet uitkomen.

Andere controllers
Tot 4 Wii Remote (of Wii Remote Plus) controllers kunnen tegelijk verbonden worden. De nieuwe spelcomputer ondersteund alle Wii controllers en accessoires, inclusief Nunchuk controller, Classic controller, Classic controller Pro en de Wii Balance Board.
Referentie Nr 11475176
Gewicht 4.2300
Thema Nee
UPC / EAN / ISBN 045496311049 ,045496311278 ,045496311315 ,045496311599 ,045496311698
Merk Wii U
Karakter Nee

Meer producten

-40% Mass Effect 3 (Wii U)

Mass Effect 3 (Wii U)

Normale prijs: € 9,99

€ 5,99

-40% Rabbids Land (Wii U)

Rabbids Land (Wii U)

Normale prijs: € 19,99

€ 11,99

-40% Call of Duty Black Ops 2 (Wii U)

Call of Duty Black Ops 2 (Wii U)

Normale prijs: € 17,96

€ 10,78

-40% PNL/NEW SUPER MARIO BROS WII U

PNL/NEW SUPER MARIO BROS WII U

Normale prijs: € 24,99

€ 14,99