Console Wii U Premium Pack

Ontdek een opwindend nieuwe manier om te genieten van home entertainment met de Wii U, Nintendo's nieuwste spelcomputer!
Met een revolutionaire nieuwe touchscreen controller met een scherm van 6,2 inch, precisie controls en full HD-graphics, zorgt de Wii U voor een hele nieuwe wereld voor gamen door de diverse nieuwe mogelijkheden.

Beschikbaarheid: Beschikbaar in de winkel

€ 299,99

Belangrijke opmerking !
Dit artikel maakt deel uit van een assortiment. Het is dus mogelijk dat u een artikel ontvangt wat qua kleur of model afwijkt van het artikel/foto dat op de productpagina is weergegeven.

Wii U

Aankoop zonder risico. Geniet van een 45-dagen bedenktijd.

 

 

 

Productbeschrijving

Details

Kenmerken van het Wii-U Premium Pack:

- Zwarte Wii-U Spelcomputer met een prachtig strak design.
- Wii-U Standaard om je spelcomputer rechtop mee te zetten.
- 1 Wii-U GamePad, inclusief oplaadstation en houder om de GamePad in te zetten.
- Stylus voor het touchscreen van de Wii-U GamePad voor nog betere controle.
- Hoge kwaliteit HDMI-kabel voor haarscherpe High-Definition beelden.
- De Wii U is backwards compatible voor alle Wii games en accessoires (Vereiste Wii sensor balk is inbegrepen).
- Wii-U Voedingskabel.

Opslagruimte
De console heeft een interne flash geheugen van 32GB, met een mogelijkheid om de geheugen uit te breiden door middel van een SD kaart of een externe USB hard disk drive.

Nintendo Premium
Dit is een speciaal beloningsprogramma waarmee je telkens als je digitale, downloadbare content in de Nintendo eShop koopt, je punten met een waarde van 10% van de originele Nintendo eShop-prijs ontvangt. Dit geldt voor zowel volledige downloadsoftware als aanvullende content van Nintendo en andere uitgevers. Zodra je 500 punten hebt verzameld, kun je dit krediet gebruiken voor toekomstige aankopen.

Nieuwe controller
De nieuwe controller genaamd Wii U GamePad heeft een 6,2 inch touchscreen en twee analoge, indrukbare thumbsticks. De heroplaadbare controller bevat tevens een ingebouwde accelerometer, gyroscoop, camera, tril-functie, microfoon, stereospeakers, sensor strip en een stylus!

Voorheen konden videogames op een spelsysteem voor thuisgebruik alleen worden gespeeld op televisie, waarbij tijdens multiplayer-spellen iedere speler naar hetzelfde beeld kijkt. Bovendien bieden televisiekijken en het spelen van videogames twee uiterst verschillende ervaringen. Met de nieuwe controller vervagen die grenzen en ontstaat een meer dynamischer, vloeiendere game- en entertainmentervaring.

De GamePad kan op het scherm informatie laten zien die je niet ziet op tv. De informatie en het gezichtspunt kunnen bovendien met de nieuwe controller veranderen, afhankelijk van de positie van de gyroscoop. De multi-player beleving wordt ook naar een andere dimensie getild met de Wii U. De speler die de Wii U gebruikt kan een spel anders beleven dan de spelers die naar het televisiescherm kijken. Hierdoor ontstaan allerlei mogelijkheden voor spellen waarin je met of tegen elkaar speelt!

MiiVerse
Maak via ook de browser contact met het nieuwe MiiVerse. MiiVerse is een sociaal platform voor de Wii U, dat wordt bevolkt door de Mii's van verschillende spelers. Het beginscherm van de console laat dan ook tal van Mii's zien, die bijvoorbeeld berichten achterlaten voor elkaar of informatie tonen over het spel dat gespeeld wordt. Ook is er een Twitter-achtige lijst, waarin berichten verschijnen. Zo zouden spelers elkaar om tips of hulp kunnen vragen als ze ergens niet uitkomen.

Andere controllers
Tot 4 Wii Remote (of Wii Remote Plus) controllers kunnen tegelijk verbonden worden. De nieuwe spelcomputer ondersteund alle Wii controllers en accessoires, inclusief Nunchuk controller, Classic controller, Classic controller Pro en de Wii Balance Board.

Extra informatie

Extra informatie

Referentie Nr 11475176
Gewicht 4.2300
UPC / EAN / ISBN 045496311049 ,045496311278 ,045496311315 ,045496311599 ,045496311698
Merk Wii U

Trailer

Trailer

Beoordelen

Schrijf uw eigen review

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen beoordelingen schrijven. Gelieve in te loggen of te registreren.

Betalingsinformatie

 

U kunt op de website veilig betalen met de volgende betalingswijzen :
Sofort Banking SOFORT behoort tot de online direct-overschrijvingsmethodes. Het werkt op basis van het beproefde Internetbankieren. Het voordeel is echter: u hoeft zich niet te registreren of een virtueel account, een zogenaamde e-wallet, aan te maken. Bij SOFORT gaat het om directe overschrijvingen. Hiervoor selecteert u bij het online winkelen simpelweg SOFORT als betalingsmogelijkheid. U wordt vervolgens automatisch naar het beveiligde betalingsformulier geleid. De overschrijvingsgegevens worden automatisch overgenomen, zodat u slechts uw bank hoeft te selecteren en uw vertrouwde gegevens voor Internetbankieren hoeft in te voeren. Vervolgens geeft u de overschrijving met een bevestigingscode vrij. De gegevens worden gecodeerd aan uw rekening voor Internetbankieren overgedragen. Uw webshop ontvangt een bevestiging in real-time dat u de overschrijving bij uw Internetbankieren in opdracht hebt gegeven en kan de bestelling direct verwerken. Hierdoor kan de webshop uw artikelen snel leveren.
Paypal Via Paypal : u wordt doorgestuurd naar de site van Paypal waar u kunt inloggen om uw betaling veilig uit te voeren.
Bancontact Via Bancontact : u wordt doorgestuurd naar de pc-banking van uw eigen bank om de betaling veilig uit te voeren.
VisaMasterCardAmerican Express Met kredietkaarten : wij aanvaarden kredietkaarten van Visa, MasterCard en American Express.
Ogone Alle betalingen worden behandeld via het beveiligde betalingsplatform van Ogone !

 

Leveringsinformatie

UPS Access Point

Een Access Point, dat is een buurtwinkel (kruidenierszaak, stomerij, bloemenzaak, dagbladhandelaar, …) die tal van voordelen biedt:

  • Open ’s morgens vroeg, ’s avonds laat en tijdens het weekend
  • Gemakkelijk toegankelijke parkeerplaatsen
  • Uw pakje blijft 14 kalenderdagen beschikbaar
  • Even gemakkelijk om pakjes te laten leveren als om pakjes terug te zenden

GEWICHT: Max de 0.1 tot 20 Kg.
PRIJS: 2,99€ tot 3,99€ naargelang van het gewicht.
VOLUME: Max. 150cm voor het totaal van de afmetingen (L+B+H).

UPS Standard Point

Opteer voor een snelle en betrouwbare dienst voor uw dringende zendingen:

  • De ideale keuze voor een dringende zending tegen een aanvaardbare prijs.
  • Tot drie leveringspogingen
  • Volledig zicht op uw zendingen
  • Levering tegen handtekening

GEWICHT: Max 20 tot 70 Kg.
PRIJS: 7,99€ tot 19,99€ naargelang van het gewicht.
VOLUME: Max. 150 cm voor het totaal van de afmetingen (L+B+H).

BPost

Moet u pakjes tot 30 kg verzenden? Vertrouw ze toe aan Bpost:

  • Verzendingen in België tot max. 30 kg
  • Levering binnen de 24 uur

GEWICHT: Max 0.1 tot 30 Kg.
PRIJS: 3,99€ tot 5,99€ naargelang van het gewicht.
VOLUME: Max. 150 cm voor het totaal van de afmetingen (L+B+H).

Contact

Mail ons

Contactgegevens

* Verplichte velden

Gebaseerd op uw selectie, bent u wellicht ook geïnteresseerd in de volgende artikelen