Annulering van een bestelling

 Wanneer u stap “betalen” voltooid heeft (betaald via creditcard, Mr. Cash/Bancontact) is uw bestelling definitief. U ontvangt dan een bevestiging van uw bestelling via e-mail. Het is niet mogelijk om een definitieve bestelling te annuleren. U kunt gebeld worden door onze klantenservice om de gegevens na te zien. Om deze reden dient u een telefoonnummer in te vullen waarop u overdag bereikbaar bent. Dit kan een telefoonnummer van uw privé adres, uw werk of een mobiel nummer zijn


Indien u een bestelling wil teruggeven nadat ze verzonden is, betalen wij de verzendingskosten niet terug.  


Na ontvangst van de bestelling heeft de klant 14 dagen om het koopcontract te ontbinden dat via de site www.maxitoys.be werd gesloten, zonder betaling van een schadevergoeding en zonder dat een reden moet worden opgegeven. (De Belgische wet op de handelspraktijken, informatie en bescherming van de consument van 12 april 2010 laat de aankoper toe binnen de 14 kalenderdagen vanaf de levering van het product de verkoper te informeren dat hij/zij van de aankoop afziet) U moet enkel maxitoys.be op de hoogte brengen.


Zie de retourenprocedure.


Deze 14 dagen 'zichttermijn' gaan in op het moment dat u de bestelling in ontvangst heeft genomen.
Tijdens deze 'zichttermijn' dient u zorgvuldig om te gaan met het product en de verpakking. U dient het product slechts in die mate uit te pakken of te gebruiken voor zover dat nodig is om te kunnen beoordelen of u het product wenst te behouden. Indien u besluit het artikel te retourneren dient het product met alle geleverde toebehoren en in de originele staat en verpakking aan de klantendienst webshop te retourneren conform de retourprocedure.

Hierbij geldt o.a. dat:


- Maxitoys.be accepteert alleen artikelen in originele verpakking en die nog verkoopbaar zijn.
- Hardware, games, dvd’s en overige software dienen in de originele gesealde en ongeopende verpakking te worden geretourneerd.
- Uw retourzending dient na ontvangst van het retour etikette (zie de retourenprocedure) per omgaande geretourneerd te worden.
- Indien een artikel buiten de gestelde voorwaarden, zonder overleg of zonder aangegeven reden terugstuurt dan komt de betalingsverplichting niet automatisch te vervallen en kunnen wij besluiten om toekomstige bestellingen niet meer in behandeling te nemen.

Bij de minste twijfel, contacteer onze Webshop klantendienst: bij e-mail: klantendienst@maxitoys.com  of bij telefoon: 064/51.61.71 (normale tarief)


Bij ontbinding van het contract, verbindt maxitoys.be zich ertoe om binnen 30 dagen na ontvangst van het teruggestuurde artikel de betaalde bedragen aan de klant terug te betalen.

 

Voor betalingen die werden uitgevoerd via Mister Cash/Bancontact, gebeurt de terugbetaling via overschrijving op de betreffende bankrekening.

Voor betalingen uitgevoerd met een creditcard, gebeurt de terugbetaling via het systeem van Ogone, via een rechtstreekse creditering van uw rekening.

Voor betalingen uitgevoerd via PayPal, gebeurt de terugbetaling via PayPal op uw rekening.