Assassin's Creed Rogue (PS3)

-40%
Merk

PS3

PS3
Beschrijving
Assassin’s Creed: Rogue neemt je mee naar het Noord-Amerika van de 18e eeuw. In dit deel kruip je in de huid van Shay Patrick Cormac, een onbevreesd, jong lid van de orde van de Assassins. Hij ondergaat een duistere transformatie die de toekomst van de broederschap voor altijd verandert. Lees meer

Gratis levering vanaf 59€

Betaling is 100% beveiligd

Geniet van een 45-dagen bedenktijd

Beschikbaarheid: Beschikbaar in de winkel

Normale prijs: € 19,99

€ 11,99

Het product is tijdelijk uit voorraad, blijf op de hoogte wanneer het product weer in stock is.

Normale prijs: € 19,99

€ 11,99

Beschikbaar na 2 uur

Details

Assassin’s Creed: Rogue neemt je mee naar het Noord-Amerika van de 18e eeuw. In dit deel kruip je in de huid van Shay Patrick Cormac, een onbevreesd, jong lid van de orde van de Assassins. Hij ondergaat een duistere transformatie die de toekomst van de broederschap voor altijd verandert. Na een ruzie over een missie die tragisch afliep, wordt Shay verraden door de Assassins die hem proberen te vermoorden. Na aan de kant gezet te zijn door zijn broeders, maakt Shay het zijn doel om elke Assassin die zich tegen hem keerde te vermoorden, om zo de meest gevreesde Assassin jager ooit te worden.
Assassin’s Creed: Rogue is het meest duistere deel in de Assassin’s Creed-franchise tot nu toe. Ervaar de transformatie van Assassin naar Assassin-jager als Shay. Volg je eigen regels en begin aan een ongelooflijke reis door New York, de River Valley en ver weg naar de koude wateren van de Noord-Atlantische Oceaan, met als einddoel: het uitschakelen van de Assassins.
Referentie Nr 12408704
Gewicht 0.0940
UPC / EAN / ISBN 3307215812341
Merk PS3
Geslacht Jongen
Leeftijd Meer dan 12 jaar

Meer producten

FIFA 16 (PS3)

FIFA 16 (PS3)

€ 19,99