Barbie - Fantastische tincturen

Merk

Mattel

Mattel
Karakter Barbie
Beschrijving
Aan de kleuren en transformeren van Barbie's haar is hier een complete set met een pop en accessoires. Binnen zijn een staal van kleuren en een palet voor het mengen van pigmenten. Gewoon een beetje water, kies een kleur of twee of drie en neem de borstel om kleur strengen te creëren in het haar van Barbie. Lees meer

Gratis levering vanaf 59€

Betaling is 100% beveiligd

Geniet van een 45-dagen bedenktijd

Beschikbaarheid: Beschikbaar in de winkel

€ 29,99
Het product is tijdelijk uit voorraad, blijf op de hoogte wanneer het product weer in stock is.
€ 29,99

Beschikbaar na 2 uur

Details

Aan de kleuren en transformeren van Barbie's haar is hier een complete set met een pop en accessoires. Binnen zijn een staal van kleuren en een palet voor het mengen van pigmenten. Gewoon een beetje water, kies een kleur of twee of drie en neem de borstel om kleur strengen te creëren in het haar van Barbie. De kleuren mengen en metamorfoseren, Barbie bedenkt en vernieuwt de kleuren en door de borstel en de elastische, kunt u ook leiden tot verschillende kapsels in haar pop .. de kleuren verdwijnen na het wassen.
Bevat:
• een Barbie-pop kleding, een paar schoenen aan de voeten en lang blond haar in te schakelen.
• 6 vellen met elk 6 kleuren spelletjes (roze, paars, geel, blauw, chocolade, zwart), 1 palet voor het mengen van kleuren, 1 hulpmiddel lepel om het water gieten op de ene kant en een borstel om de kleuren te verspreiden elkaar, een kam en 3 elastisch.
Referentie Nr 13250955
Gewicht 0.3150
UPC / EAN / ISBN 887961216172
Merk Mattel
Karakter Barbie
Geslacht Meisje
Leeftijd 3 - 6 jaar, 6 - 9 jaar, 9 - 12 jaar, Meer dan 12 jaar