Batman Arkham Knight (XBOX ONE)

Karakter Batman
Beschrijving
Batman neemt het in Batman: Arkham Knight voor de PS4 op tegen zijn grootste vijanden. Scarecrow heeft samen met de Penguin, Two-Face en Harley Quinn zijn krachten gebundeld om Batman voor eens en altijd uit te schakelen. Het verhaal van Arkham Knight speelt zich 1 jaar na de gebeurtenissen van Arkham City af. Lees meer

Gratis levering vanaf 59€

Betaling is 100% beveiligd

Geniet van een 45-dagen bedenktijd

Beschikbaarheid: Beschikbaar in de winkel

€ 19,96
Het product is tijdelijk uit voorraad, blijf op de hoogte wanneer het product weer in stock is.
€ 19,96

Beschikbaar na 2 uur

Details

Batman neemt het in Batman: Arkham Knight voor de PS4 op tegen zijn grootste vijanden. Scarecrow heeft samen met de Penguin, Two-Face en Harley Quinn zijn krachten gebundeld om Batman voor eens en altijd uit te schakelen. Het verhaal van Arkham Knight speelt zich 1 jaar na de gebeurtenissen van Arkham City af. Batman probeert de dood van zijn aartsvijand te accepteren en hij realiseert zich dat hij meer gemeen had met de Joker dan hij dacht. In deze nieuwe game van de Arkham reeks kun je de Batmobile gebruiken om vijanden uit te schakelen en om door Gotham te manoeuvreren. De Batmobile wordt voor verschillende doeleinden gebruikt zoals puzzels oplossen, door barricades en andere obstakels heenrijden, jumps maken en vijanden uit te schakelen met krachtige munitie.
Rocksteady heeft samen met DC Comics een compleet nieuwe slechterik bedacht, de Arkham Knight. De Arkham Knight is een heuse uitdaging voor Batman en hij zal tot het uiterste moeten gaan om hem te kunnen verslaan. De gamewereld in Batman: Arkham Knight is ongeveer vijf keer zo groot als de open-world van Arkham City.
Batman: Arkham Knight kenmerken:
Vernieuwde combat.
Mogelijkheid om de Batmobile te gebruiken.
Nieuwe vijand.
Een open-world die vijf keer zo groot is als de omgeving van Arkham City.
Referentie Nr 12759359
Gewicht 0.0840
UPC / EAN / ISBN 5051888210048
Karakter Batman
Geslacht Jongen
Leeftijd Meer dan 12 jaar