Betaalmogelijkheden

Betaalmogelijkheden

Bestellen bij maxitoys.be staat voor snel, simpel en vooral veilig betalen.
Maxitoys.be biedt verschillende manieren om elektronisch te betalen. De betaling dient te gebeuren op het moment van de bestelling via één van de onderstaande betalingsmiddelen:

Direct-overschrijvingsmethodes

SOFORT behoort tot de online direct-overschrijvingsmethodes. Het werkt op basis van het beproefde Internetbankieren. Het voordeel is echter: u hoeft zich niet te registreren of een virtueel account, een zogenaamde e-wallet, aan te maken. Bij SOFORT gaat het om directe overschrijvingen. Hiervoor selecteert u bij het online winkelen simpelweg SOFORT als betalingsmogelijkheid. U wordt vervolgens automatisch naar het beveiligde betalingsformulier geleid. De overschrijvingsgegevens worden automatisch overgenomen, zodat u slechts uw bank hoeft te selecteren en uw vertrouwde gegevens voor Internetbankieren hoeft in te voeren. Vervolgens geeft u de overschrijving met een bevestigingscode vrij. De gegevens worden gecodeerd aan uw rekening voor Internetbankieren overgedragen. Uw webshop ontvangt een bevestiging in real-time dat u de overschrijving bij uw Internetbankieren in opdracht hebt gegeven en kan de bestelling direct verwerken. Hierdoor kan de webshop uw artikelen snel leveren.

Creditcard

U kan op de website maxitoys.be uw betaling uitvoeren met een VISA, Mastercard/Eurocard of American Express creditcard.
Indien u kiest voor een betaling van uw bestelling met creditcard, dient u tijdens het bestelproces uw creditcardnummer, de vervaldatum en de CVC-code (3 cijfers op de achterzijde van de kaart) in te vullen. Let er op dat u exact de naam overneemt zoals die op de kaart vermeld staat (naam van de kaarthouder). Uw betaling wordt vervolgens online geautoriseerd, zodat u direct weet of deze wel of niet wordt goedgekeurd.

In overeenstemming met de nieuwe veiligheidsinstructies die uitgevaardigd zijn door VISA International en door Eurocard/Mastercard International op 1 april 2001 worden alle verzoeken voor de uitvoering van de transacties met gebruik van hun creditcards, enkel door Ogone verwerkt op voorwaarde dat de veiligheidscode (CVV2/CVC2) van de respectievelijke kaart samen met de andere inlichtingen wordt vermeld. De veiligheidscode is een getal dat uit drie cijfers bestaat en dat zich op de achterzijde van de kaart bevindt, na het kaartnummer en rechts van het vak voorzien voor de handtekening, op alle kaarten van VISA en Eurocard, zoals in het voorbeeld hieronder

Opmerking:

De bestellingen die betaald worden met een creditkaart zijn onderworpen aan de bevestiging van Ogone. Indien uw verzoek wordt geweigerd, gelieve contact op te nemen met de bank of instelling die uw kaart heeft verstrekt voor bijkomende inlichtingen.
Het kan eveneens zo zijn dat uw bestelling de limieten, bepaald door Maxi Toys overschrijden waardoor uw betaling door Ogone niet aanvaard wordt. Gelieve in dit geval contact op te nemen met de maxitoys.be klantendienst webshop.

Paypal

Betalen zonder uw financiële informatie door te geven. PayPal is gratis voor uw aankopen op al uw favoriete websites. PayPal is een online betaalservice waarmee u objecten van online winkels kunt betalen. Eenvoudige, snelle en veilige betalingen. 

Maxi Toys Geschenkbonnen

Op onze website kun je je aankopen met één of meerdere geschenkbonnen betalen. Hiervoor dien je het nummer van de barcode en de pincode dat je op de geschenkbon terugvindt, in te vullen op het moment dat je de bestelling afrondt en een betaalmiddel kunt kiezen. Het bedrag van de geschenkbon wordt dan in mindering gebracht van het totale bedrag. Het eventuele saldo van de bestelling kun je dan nog betalen met één van de beschikbare betaalmiddelen. Heb je meerdere geschenkbonnen, dan kun je die één per één valideren. Indien het totale bedrag van je bestelling lager is dan het bedrag van de geschenkbon, zal je het saldo verliezen. We raden je dan ook aan om extra artikelen aan je bestelling toe te voegen zodat je de volledige waarde van je geschenkbon opgebruikt.