Bloodborne (PS4)

Merk

PS4

PS4
Beschrijving
Bloodborne is een exclusieve action RPG game voor de PlayStation 4, van de makers van Demon's Souls en Dark Souls. Confronteer je angsten terwijl je zoekt naar antwoorden in de eeuwenoude stad van Yharnam, die nu vervloekt is met een vreemde endemische ziekte die zichzelf verspreid door de straten als een lopend vuurtje. Lees meer

Gratis levering vanaf 59€

Betaling is 100% beveiligd

Geniet van een 45-dagen bedenktijd

Beschikbaarheid: Beschikbaar in de winkel

€ 49,99
Het product is tijdelijk uit voorraad, blijf op de hoogte wanneer het product weer in stock is.
€ 49,99

Beschikbaar na 2 uur

Details

Bloodborne is een exclusieve action RPG game voor de PlayStation 4, van de makers van Demon's Souls en Dark Souls. Confronteer je angsten terwijl je zoekt naar antwoorden in de eeuwenoude stad van Yharnam, die nu vervloekt is met een vreemde endemische ziekte die zichzelf verspreid door de straten als een lopend vuurtje. Gevaar, de dood en krankzinnigheid schuilt achter elke bocht in deze donkere, verschrikkelijke wereld, en jij moet zijn meest duistere geheimen ontrafelen om te overleven.
De makers van Demon's Souls en Dark Souls hebben verscheidene elementen van deze games in Bloodborne verwerkt. Denk hierbij aan de actie en RPG elementen, maar er zijn ook grote verschillen in de algemene gameplay van Bloodborne. Gevechten zullen veel sneller verlopen en vereisen een meer aanvallende benadering omdat je nu meer vijanden tegelijkertijd moet bevechten. De speler is nu ook veel behendiger en kan nu naar voren stoten om vervolgens een zweep met zijn wapen te geven terwijl hij vijanden in het vizier heeft.
Bloodborne heeft een systeem waarin jouw gezondheid vanzelf weer bijkomt wanneer je vijanden aanvalt. Ten op zichten van de Souls games heb je een dynamischer arsenaal. Wapens kunnen nu bijvoorbeeld in twee verschillende standen transformeren. Het hakmes kan in zijn normale vorm bijvoorbeeld snel vijanden uitschakelen in krappe omgevingen, terwijl deze in zijn tweede stand veranderd naar een langer mes die meer bestemd is voor crowd control.

Kenmerken PS4 Bloodborne:
Vergelijkende gameplay met Demon's Souls en Dark Souls.
Gevaarlijke wereld.
Actie en RPG elementen.
Transformerende wapens.
Snelle en behendige bewegingen.
Referentie Nr 12697958
Gewicht 0.0870
UPC / EAN / ISBN 711719800514
Merk PS4
Geslacht Jongen
Leeftijd Meer dan 12 jaar