Call of Duty Black Ops III (3) PS3

Merk

PS3

PS3
Beschrijving
Call of Duty®: Black Ops III zet de speler in een toekomst waar biotechnologie een nieuwe soort Blacks Ops soldaat mogelijk heeft gemaakt. Call of Duty: Black Ops III voor PlayStation® 3 bevat enkel twee modi: Multiplayer en Zombies, die fans voorziet van een grootschalige multiplayer en een volledige nieuwe film-noir Zombies avontuur. Lees meer

Gratis levering vanaf 59€

Betaling is 100% beveiligd

Geniet van een 45-dagen bedenktijd

Beschikbaarheid: Beschikbaar in de winkel

€ 39,99
Het product is tijdelijk uit voorraad, blijf op de hoogte wanneer het product weer in stock is.
€ 39,99

Beschikbaar na 2 uur

Details

Call of Duty®: Black Ops III zet de speler in een toekomst waar biotechnologie een nieuwe soort Blacks Ops soldaat mogelijk heeft gemaakt. Call of Duty: Black Ops III voor PlayStation® 3 bevat enkel twee modi: Multiplayer en Zombies, die fans voorziet van een grootschalige multiplayer en een volledige nieuwe film-noir Zombies avontuur.
BEREID JE VOOR OP EEN NIEUWE LEVELED-UP MULTIPLAYER:
• Nieuw bewegingssysteem: Call of Duty: Black Ops III bevat een nieuw momentum-based chained-movement system, die het voor spelers mogelijk maakt om op een vloeiende manier door de omgeving te bewegen. Hierbij krijgt de speler de mogelijkheid om gebruik te maken van gecontroleerde thrust jumps, slidings, en indrukwekkende vaardigheden in veelvoudige combinaties, terwijl je nog steeds complete controle over je wapen behoudt.
• Verfijnde Map Designs: Maps zijn van de grond af aan gemaakt voor het nieuwe bewegingssysteem, waardoor spelers, zowel met traditionele, als met gevorderde tactieken en manoeuvres succesvol kunnen zijn.
• Specialist Characters: Black Ops III multiplayer introduceert ook een nieuw Specialist Character system, die de manier waarop spelers gevechten aangaan fundamenteel verandert. Het nieuwe Character System geeft de spelers de mogelijkheid om zich de specifieke character’s battle-hardened capabilities en weapons meester te maken in elke strijd.
BEVECHT DE UNDEAD IN EEN VOLLEDIG NIEUW HORROR VERHAAL:
• Volledig nieuw verhaal: Black ops III levert een kenmerkend Zombies aanbod – een volledige – speel ervaring met zijn eigen onderscheidende verhaallijn.
• XP progressie systeem: Zombies bevat een volledig op XP gebaseerde progressiesysteem die diepte en herspeelbaarheid toevoegt aan de uitdagende Zombies gameplay die de fans zijn gaan verwachten.
Call of Duty: Black Ops III voor PlayStation® 3 bevat ook de originele Call of Duty®: Black Ops.
Call of Duty: Balck Ops III PlayStation® 3 versie bevat geen co-op or single-player campagne gamemode
Referentie Nr 13032705
Gewicht 0.0910
UPC / EAN / ISBN 5030917162442
Merk PS3
Geslacht Jongen
Leeftijd Meer dan 12 jaar

Meer producten