Cars looping launcher

Merk

Mattel

Mattel
Karakter Cars
Beschrijving
Disney Cars Lightspeed Looping Lanceerder
Fans van de Disney-Pixar film Cars kunnen hun stunt- en racevaardigheid testen met de Lightspeed Looping Lanceerder! Maak de winnaarsarena los en zet deze een eindje van de looping - dit is het doel waarop je moet mikken. Lees meer
Belangrijke opmerking !

Dit artikel maakt deel uit van een assortiment. Het is dus mogelijk dat u een artikel ontvangt wat qua kleur of model afwijkt van het artikel/foto dat op de productpagina is weergegeven.

Gratis levering vanaf 59€

Betaling is 100% beveiligd

Geniet van een 45-dagen bedenktijd

Beschikbaarheid: Beschikbaar in de winkel

€ 39,99
Het product is tijdelijk uit voorraad, blijf op de hoogte wanneer het product weer in stock is.

Details

Disney Cars Lightspeed Looping Lanceerder
Fans van de Disney-Pixar film Cars kunnen hun stunt- en racevaardigheid testen met de Lightspeed Looping Lanceerder! Maak de winnaarsarena los en zet deze een eindje van de looping - dit is het doel waarop je moet mikken. Zet andere metalen auto's neer en probeer over zo veel mogelijk auto's te springen. Draai vervolgens de motoren warm en zet je favoriete metalen auto's op de helling. Je kunt de helling omlaag zetten om je voertuigen over de grond te lanceren of je kunt hem omhoog zetten om de uitdaging nog moeilijker te maken. Na de lancering zie je de auto hoog door de lucht vliegen en door de looping naar de winnaarsarena racen! Als hij daar neerkomt, springt er een enorme Piston Cup tevoorschijn! Je kunt steeds nieuwe pogingen wagen. Als je klaar bent met spelen, kun je vier metalen auto's in de ingebouwde garage opbergen. Zo kun je de stuntavonturen overal mee naartoe nemen! Inclusief één plastic Bliksem McQueen op een schaal van 1:55. Kan aan andere Disney-Pixar Cars Story Sets worden gekoppeld - zo bouw je een wereld vol filmpret! Andere metalen auto's en sets apart verkrijgbaar. Afwijkende kleuren en versieringen mogelijk.
Test hoe goed je kunt stuntrijden!
Lanceer een voertuig en laat het door de lucht vliegen en door de looping racen!
Spring over een rij auto's.
Als je neerkomt in de winnaarsarena verschijnt er een enorme Piston Cup!
Je kunt je stuntavonturen overal mee naartoe nemen in de ingebouwde garage.
Inclusief een plastic Bliksem McQueen op een schaal van 1:55. Andere voertuigen apart verkrijgbaar en niet overal leverbaar. Afwijkende kleuren en versieringen mogelijk.
Kan aan andere Disney-Pixar Cars Story Sets worden gekoppeld - zo bouw je een wereld vol filmpret!
Referentie Nr 13263274
Gewicht 0.8150
UPC / EAN / ISBN 0887961221886,887961221886
Merk Mattel
Karakter Cars
Geslacht Jongen