Cars - Mack Color Changers

Merk

Mattel

Mattel
Karakter Cars
Beschrijving
Disney Cars Mack Dip & Dunk Trailer
In de Disney-Pixar film Cars is Mack een gelukkige grote truck - hij is een echte doorzetter! Deze Mack Transportwagen is niet alleen geschikt om Bliksem McQueen naar zijn volgende grote race te vervoeren. Hij kan ook zijn look compleet veranderen! Lees meer

Gratis levering vanaf 29€

Betaling is 100% beveiligd

Geniet van een 45-dagen bedenktijd

Beschikbaarheid: Op voorraad

€ 24,99

Leverbaar binnen 1 tot 2 werkdagen *

€ 24,99

Beschikbaar na 2 uur

Details

Disney Cars Mack Dip & Dunk Trailer
In de Disney-Pixar film Cars is Mack een gelukkige grote truck - hij is een echte doorzetter! Deze Mack Transportwagen is niet alleen geschikt om Bliksem McQueen naar zijn volgende grote race te vervoeren. Hij kan ook zijn look compleet veranderen! Zijn indrukwekkende trailer heeft op de bovenverdieping twee watertanks, één met warm water en één met koud water. Vul de tanks met water en dompel Bliksem McQueen erin om hem een nieuwe look te geven! Op de onderste verdieping van de truck kun je al je voertuigen met kleurverandering (apart verkrijgbaar) vervoeren. Gewoon de achterklep van de trailer openen en Bliksem Mcqueen inladen. Sluit de achterklep en Mack vervoert hem naar zijn volgende race! Ook geschikt voor alle andere voertuigen met kleurverandering. Inclusief Mack Transportwagen met trailer en Bliksem McQueen. Afwijkende kleuren en versieringen mogelijk.
Nu kun je alle favoriete figuren uit de Disney-Pixar film Cars een nieuwe look geven met de gloednieuwe Colour Change Mack Transportwagen!
De Mack Transportwagen heeft twee watertanks, één voor warm water en één voor koud water. Dompel Bliksem McQueen in het water en geef hem een gloednieuwe look!
De onderste verdieping van Mack is perfect voor het vervoeren van racewagens naar de race: gewoon inladen en rijden maar!
Inclusief Mack Transportwagen met trailer en Bliksem Mcqueen.

Vanaf 4 jaar.
Referentie Nr 13262983
Gewicht 0.2880
UPC / EAN / ISBN 0887961111323,887961111323
Merk Mattel
Karakter Cars
Geslacht Jongen

Meer producten