FIFA 12

Merk

PS3

PS3
Beschrijving
FIFA 12 is de negentiende game in de populaire FIFA-serie. Nu keuze uit ruim vijfhonderd officieel gelicenseerde teams en meer dan vijftienduizend voetballers!!

Snel een potje voetballen, kan nog steeds, zowel online (met 22 personen) als offline (met maximaal 7 personen), maar je kunt ook toernooien doen of de carrière van een individuele speler sturen. Lees meer

Gratis levering vanaf 59€

Betaling is 100% beveiligd

Geniet van een 45-dagen bedenktijd

Koop online

Beschikbaarheid: Beschikbaar in de winkel

€ 6,96
Het product is tijdelijk uit voorraad, blijf op de hoogte wanneer het product weer in stock is.

Afhalen in de winkel binnen 2 uur

Details

FIFA 12 is de negentiende game in de populaire FIFA-serie. Nu keuze uit ruim vijfhonderd officieel gelicenseerde teams en meer dan vijftienduizend voetballers!!

Snel een potje voetballen, kan nog steeds, zowel online (met 22 personen) als offline (met maximaal 7 personen), maar je kunt ook toernooien doen of de carrière van een individuele speler sturen.

Nieuw in FIFA 12

•De Impact Engine, een techniek die ervoor zorgt dat fysieke confrontaties realistischer zijn. Spelers duwen en trekken in de strijd om de bal en kunnen zich sneller herstellen van lichte tackels. Dankzij deze engines zijn blessures bovendien realistischer
•Pro Player Intelligence spelers hebben hierdoor inzicht hebben in de sterke en zwakke punten van zichzelf en hun teamgenoten. Spelers met een uitzonderlijk spelinzicht zien bijvoorbeeld als enige die ene kans voor een steekpass.
•Precisiedribbels spelers hebben nu meer controle over de bal in kleine ruimtes. Aanvallers krijgen hierdoor meer tijd om beslissingen te nemen en het tempo te bepalen.
•Verdedigingsmechanismen, Positie kiezen, passes onderscheppen en tackelen tellen allemaal even zwaar mee.
•De carrièremodus, bevat nu ook verhaallijnen gebaseerd op gebeurtenissen uit de echte voetbalwereld.
Referentie Nr 10987848
Gewicht 0.1500
UPC / EAN / ISBN 5030946104048
Merk PS3
Geslacht Jongen
Leeftijd 3 - 6 jaar, 6 - 9 jaar, 9 - 12 jaar, Meer dan 12 jaar

Meer producten

€ 5,99
Minecraft (PS3)

Minecraft (PS3)

€ 29,99