trf rid one step magic

Merk

Hasbro

Hasbro
Karakter Transformers
Beschrijving
"In de Transformers: Robots in Disguise televisieserie leidt Bumblebee een nieuw Autobots team. Hun missie is de op aarde rondzwervende Decepticons gevangen te nemen… maar ze blijven Robots in Disguise. Help Bumblebee en z’n team de Decepticons te vinden met deze figuren die in één handomdraai van vorm veranderen! Lees meer
Belangrijke opmerking !

Dit artikel maakt deel uit van een assortiment. Het is dus mogelijk dat u een artikel ontvangt wat qua kleur of model afwijkt van het artikel/foto dat op de productpagina is weergegeven.

Gratis levering vanaf 59€

Betaling is 100% beveiligd

Geniet van een 45-dagen bedenktijd

Beschikbaarheid: Op voorraad

€ 17,99

Leverbaar binnen 1 tot 2 werkdagen *

€ 17,99

Beschikbaar na 2 uur

Details

"In de Transformers: Robots in Disguise televisieserie leidt Bumblebee een nieuw Autobots team. Hun missie is de op aarde rondzwervende Decepticons gevangen te nemen… maar ze blijven Robots in Disguise. Help Bumblebee en z’n team de Decepticons te vinden met deze figuren die in één handomdraai van vorm veranderen! Met Transformers: Robots in Disguise One Step Changers ervaar je de magie van de conversie die je ziet bij je favoriete Transformers figuren. Vanaf 5 jaar.

Je hebt op tv en in de films gezien hoe ze het doen – Transformers robots die op topsnelheid racen en dan in 1 vloeiende beweging zomaar van vorm veranderen. Het ene moment zijn ze voortrazende voertuigen en het volgende moment zijn het reusachtige robots die overgaan tot de aanval. Transformers One Step Changers brengen alle magie van die conversie bij je thuis, met figuren die je in één handomdraai laat veranderen door er aan te trekken, duwen of draaien.

De Transformers: Robots in Disguise app (gebaseerd op de Transformers: Robots in Disguise televisieserie) creëert een interactieve mobiele gaming-ervaring die de figuren uit de serie tot leven brengt en deze figuur kan daar onderdeel van worden. Pak je compatibele mobiele apparaat en scan het speciale schild op de figuur om de figuur te activeren in de Transformers: Robots in Disguise app. Daarmee activeer je ook een uniek wapen die hij kan gebruiken om de vijand te verslaan. Download de app, scan het schild om de code te activeren… en spelen maar!

"
Referentie Nr 12149714
Gewicht 0.0950
UPC / EAN / ISBN 5010994767051,5010994838591,5010994838720,5010993350544
Merk Hasbro
Karakter Transformers
Geslacht Jongen
Leeftijd 3 - 6 jaar, 6 - 9 jaar, 9 - 12 jaar, Meer dan 12 jaar

Meer producten

trf rid legion

trf rid legion

€ 9,99
-40% trf rid power attackers

trf rid power attackers

Normale prijs: € 12,99

€ 7,79