Grappige boerderij

-40%
Karakter Little People
Beschrijving
De nieuwste Little People grappige geluidjes boerderij biedt urenlang boerderijplezier. De hogere schuur en silo met activiteiten rondom zijn ideaal voor zittend en staand speelplezier. Maak kennis met boer Eddie en zijn boerderijdieren. Hij heeft een silo met een glijbaan en leuke geluidjes, een hooimachine die het hooi op de bovenste verdieping van de schuur legt, deuren die geluid maken als ze open- en dichtgaan, een tokkende kip en hekken waarmee je een weide kunt maken. Lees meer

Gratis levering vanaf 59€

Betaling is 100% beveiligd

Geniet van een 45-dagen bedenktijd

Beschikbaarheid: Voorraad bijna uitgeput

Normale prijs: € 34,96

€ 20,98

Leverbaar binnen 1 tot 2 werkdagen *

Normale prijs: € 34,96

€ 20,98

Beschikbaar na 2 uur

Details

De nieuwste Little People grappige geluidjes boerderij biedt urenlang boerderijplezier. De hogere schuur en silo met activiteiten rondom zijn ideaal voor zittend en staand speelplezier. Maak kennis met boer Eddie en zijn boerderijdieren. Hij heeft een silo met een glijbaan en leuke geluidjes, een hooimachine die het hooi op de bovenste verdieping van de schuur legt, deuren die geluid maken als ze open- en dichtgaan, een tokkende kip en hekken waarmee je een weide kunt maken. De schuurdeur maakt een koeien- of paardengeluid als je hem opendoet en de leuke liedjes voeren uw kindje mee naar het leven op de boerderij. Met alle plekken waar je de dieren kunt neerzetten, kun je je fantasie de vrije loop laten. Inclusief Eddie, paard, koe, schaap en kip. Alle onderdelen passen in de silo en de geluiden kunnen ook uitgezet worden.
Referentie Nr 12278336
Gewicht 2.3000
Thema Nee
UPC / EAN / ISBN 0746775252908
Merk Fisher-Price
Karakter Little People
Geslacht Jongen, Meisje
Leeftijd 6 - 18 maand, 1,5 - 3 jaar, 3 - 6 jaar, 6 - 9 jaar, 9 - 12 jaar, Meer dan 12 jaar

Batterijen niet inbegrepen. Hoeveel heeft u nodig? De blauwe stip hieronder geeft het aantal pakketten weer die nodig zijn voor dit artikel:

1x Energizer 4 x LR6

Energizer 4 x LR6

€ 7,99