Ghost Recon : Shadow Wars 3D

Beschrijving
In dit spel 3DS Ghost Recon Shadow Wars voor 3DS heb je het commando over de Ghostseenheid. De beste speciale gevechtseenheid ter wereld. Het is jouw taak om te voorkomen dat de Russische nationalist Yuri Treskayev aan de macht komt.

In de zinderende woestijn van Kazachstan, dorpjes in de Oekraïne en het bevroren landschap van Siberië ga je op zoek naar de geheime 'Desert Hand'-basissen uit het sovjettijdperk, die Treskayev gebruikt om een leger op te bouwen. Lees meer

Gratis levering vanaf 59€

Betaling is 100% beveiligd

Geniet van een 45-dagen bedenktijd

Beschikbaarheid: Beschikbaar in de winkel

€ 7,96
Het product is tijdelijk uit voorraad, blijf op de hoogte wanneer het product weer in stock is.
€ 7,96

Beschikbaar na 2 uur

Details

In dit spel 3DS Ghost Recon Shadow Wars voor 3DS heb je het commando over de Ghostseenheid. De beste speciale gevechtseenheid ter wereld. Het is jouw taak om te voorkomen dat de Russische nationalist Yuri Treskayev aan de macht komt.

In de zinderende woestijn van Kazachstan, dorpjes in de Oekraïne en het bevroren landschap van Siberië ga je op zoek naar de geheime 'Desert Hand'-basissen uit het sovjettijdperk, die Treskayev gebruikt om een leger op te bouwen. Je krijgt alle middelen tot je beschikking om een team samen te stellen, te trainen en van de meest moderne wapenrusting te voorzien.

Geef leiding en train de allerbeste speciale gevechtseenheid ter wereld. Bij het samenstellen van je team heb je de keuze uit zes verschillende specialisten: commando, scherpschutter, verkenner, geniesoldaat, artillerist en hospik. Naarmate je verder komt in het spel zul je nieuwe vaardigheden en materialen vrijspelen, zodat je je manschappen van de modernste uitrusting kunt voorzien.

Het spel maakt optimaal gebruik van de mogelijkheden van de Nintendo 3DS. Laat je overdonderen door de prachtige 3D-beelden en speciale effecten, waarbij het lijkt of vijanden en voorwerpen uit het scherm springen. Gebruik het touchscreen om snel en eenvoudig door de menu's te navigeren en kantel het Nintendo 3DS-systeem om achter gebouwen en obstakels te kijken voor een tactisch overzicht.

Je kunt het op elf plattegronden tegen een vriend opnemen, om te bepalen wie de beste bevelhebber is. Je kunt zelfs tegen elkaar spelen op slechts één Nintendo 3DS-systeem!


•Probeer de kwaadaardige plannen van de Russische nationalist te verijdelen, in een realistisch en diepgravend Clancy-verhaal.
•De spelstand Story bestaat uit 37 missies, met een speeltijd van meer dan 30 uur.
•Speel 20 uitdagende Skirmish-missies vrij, met drie verschillende moeilijkheidsniveaus.
Referentie Nr 10810047
Gewicht 0.1000
UPC / EAN / ISBN 3307212811330,3307212811361
Merk Nintendo 3DS
Geslacht Jongen
Leeftijd Meer dan 12 jaar

Meer producten