Ghost Recon : Shadow Wars 3D

In dit spel 3DS Ghost Recon Shadow Wars voor 3DS heb je het commando over de Ghostseenheid. De beste speciale gevechtseenheid ter wereld. Het is jouw taak om te voorkomen dat de Russische nationalist Yuri Treskayev aan de macht komt.

In de zinderende woestijn van Kazachstan, dorpjes in de Oekraïne en het bevroren landschap van Siberië ga je op zoek naar de geheime 'Desert Hand'-basissen uit het sovjettijdperk, die Treskayev gebruikt om een leger op te bouwen.

Beschikbaarheid: Voorraad bijna uitgeput

€ 7,96
Nintendo 3DS

Aankoop zonder risico. Geniet van een 45-dagen bedenktijd.

 

 

 

Productbeschrijving

Details

In dit spel 3DS Ghost Recon Shadow Wars voor 3DS heb je het commando over de Ghostseenheid. De beste speciale gevechtseenheid ter wereld. Het is jouw taak om te voorkomen dat de Russische nationalist Yuri Treskayev aan de macht komt.

In de zinderende woestijn van Kazachstan, dorpjes in de Oekraïne en het bevroren landschap van Siberië ga je op zoek naar de geheime 'Desert Hand'-basissen uit het sovjettijdperk, die Treskayev gebruikt om een leger op te bouwen. Je krijgt alle middelen tot je beschikking om een team samen te stellen, te trainen en van de meest moderne wapenrusting te voorzien.

Geef leiding en train de allerbeste speciale gevechtseenheid ter wereld. Bij het samenstellen van je team heb je de keuze uit zes verschillende specialisten: commando, scherpschutter, verkenner, geniesoldaat, artillerist en hospik. Naarmate je verder komt in het spel zul je nieuwe vaardigheden en materialen vrijspelen, zodat je je manschappen van de modernste uitrusting kunt voorzien.

Het spel maakt optimaal gebruik van de mogelijkheden van de Nintendo 3DS. Laat je overdonderen door de prachtige 3D-beelden en speciale effecten, waarbij het lijkt of vijanden en voorwerpen uit het scherm springen. Gebruik het touchscreen om snel en eenvoudig door de menu's te navigeren en kantel het Nintendo 3DS-systeem om achter gebouwen en obstakels te kijken voor een tactisch overzicht.

Je kunt het op elf plattegronden tegen een vriend opnemen, om te bepalen wie de beste bevelhebber is. Je kunt zelfs tegen elkaar spelen op slechts één Nintendo 3DS-systeem!


•Probeer de kwaadaardige plannen van de Russische nationalist te verijdelen, in een realistisch en diepgravend Clancy-verhaal.
•De spelstand Story bestaat uit 37 missies, met een speeltijd van meer dan 30 uur.
•Speel 20 uitdagende Skirmish-missies vrij, met drie verschillende moeilijkheidsniveaus.

Extra informatie

Extra informatie

Referentie Nr 10810047
Gewicht 0.1000
UPC / EAN / ISBN 3307212811330,3307212811361
Merk Nintendo 3DS
Geslacht Jongen
Leeftijd Meer dan 12 jaar

Trailer

Trailer

Beoordelen

Schrijf uw eigen review

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen beoordelingen schrijven. Gelieve in te loggen of te registreren.

Betalingsinformatie

 

U kunt op de website veilig betalen met de volgende betalingswijzen :
Sofort Banking SOFORT behoort tot de online direct-overschrijvingsmethodes. Het werkt op basis van het beproefde Internetbankieren. Het voordeel is echter: u hoeft zich niet te registreren of een virtueel account, een zogenaamde e-wallet, aan te maken. Bij SOFORT gaat het om directe overschrijvingen. Hiervoor selecteert u bij het online winkelen simpelweg SOFORT als betalingsmogelijkheid. U wordt vervolgens automatisch naar het beveiligde betalingsformulier geleid. De overschrijvingsgegevens worden automatisch overgenomen, zodat u slechts uw bank hoeft te selecteren en uw vertrouwde gegevens voor Internetbankieren hoeft in te voeren. Vervolgens geeft u de overschrijving met een bevestigingscode vrij. De gegevens worden gecodeerd aan uw rekening voor Internetbankieren overgedragen. Uw webshop ontvangt een bevestiging in real-time dat u de overschrijving bij uw Internetbankieren in opdracht hebt gegeven en kan de bestelling direct verwerken. Hierdoor kan de webshop uw artikelen snel leveren.
Paypal Via Paypal : u wordt doorgestuurd naar de site van Paypal waar u kunt inloggen om uw betaling veilig uit te voeren.
Bancontact Via Bancontact : u wordt doorgestuurd naar de pc-banking van uw eigen bank om de betaling veilig uit te voeren.
VisaMasterCardAmerican Express Met kredietkaarten : wij aanvaarden kredietkaarten van Visa, MasterCard en American Express.
Ogone Alle betalingen worden behandeld via het beveiligde betalingsplatform van Ogone !

 

Leveringsinformatie

UPS Access Point

Een Access Point, dat is een buurtwinkel (kruidenierszaak, stomerij, bloemenzaak, dagbladhandelaar, …) die tal van voordelen biedt:

  • Open ’s morgens vroeg, ’s avonds laat en tijdens het weekend
  • Gemakkelijk toegankelijke parkeerplaatsen
  • Uw pakje blijft 14 kalenderdagen beschikbaar
  • Even gemakkelijk om pakjes te laten leveren als om pakjes terug te zenden

GEWICHT: Max de 0.1 tot 20 Kg.
PRIJS: 2,99€ tot 3,99€ naargelang van het gewicht.
VOLUME: Max. 150cm voor het totaal van de afmetingen (L+B+H).

UPS Standard Point

Opteer voor een snelle en betrouwbare dienst voor uw dringende zendingen:

  • De ideale keuze voor een dringende zending tegen een aanvaardbare prijs.
  • Tot drie leveringspogingen
  • Volledig zicht op uw zendingen
  • Levering tegen handtekening

GEWICHT: Max 20 tot 70 Kg.
PRIJS: 7,99€ tot 19,99€ naargelang van het gewicht.
VOLUME: Max. 150 cm voor het totaal van de afmetingen (L+B+H).

BPost

Moet u pakjes tot 30 kg verzenden? Vertrouw ze toe aan Bpost:

  • Verzendingen in België tot max. 30 kg
  • Levering binnen de 24 uur

GEWICHT: Max 0.1 tot 30 Kg.
PRIJS: 3,99€ tot 5,99€ naargelang van het gewicht.
VOLUME: Max. 150 cm voor het totaal van de afmetingen (L+B+H).

Contact

Mail ons

Contactgegevens

* Verplichte velden

Gebaseerd op uw selectie, bent u wellicht ook geïnteresseerd in de volgende artikelen