Yo Ho Piraat

Beschrijving
Er is genoeg te ontdekken aan Lamaze Yo Ho Piraat van TOMY. Een kralenring in zijn hand en kreukelige labels en voeten. Kleurrijk en interessante texturen en linten voor je baby om te ontdekken. Als je hem beweegt hoor je hem rammelen. Baby kan uren spelen met de linten en labeltjes en kan kauwen op de kralenring. Lees meer

Gratis levering vanaf 59€

Betaling is 100% beveiligd

Geniet van een 45-dagen bedenktijd

Beschikbaarheid: Beschikbaar in de winkel

€ 9,96
Het product is tijdelijk uit voorraad, blijf op de hoogte wanneer het product weer in stock is.
€ 9,96

Beschikbaar na 2 uur

Details

Er is genoeg te ontdekken aan Lamaze Yo Ho Piraat van TOMY. Een kralenring in zijn hand en kreukelige labels en voeten. Kleurrijk en interessante texturen en linten voor je baby om te ontdekken. Als je hem beweegt hoor je hem rammelen. Baby kan uren spelen met de linten en labeltjes en kan kauwen op de kralenring. Inclusief een handige klip voor onderweg!
Alle speeltjes van Lamaze zijn speciaal ontwikkelt voor het aanmoedigen van de ontwikkeling van baby’s en de interactie met hun ouders. Het Lamaze Baby & Peuter Ontwikkelings Systeem geeft informatie over de positieve invloed van het speelgoed op de ontwikkeling van baby’s en peuters. Ook helpt het bij het kiezen van het juiste speelgoed op het juiste moment. Een kind leert nu eenmaal door te spelen.
Tijdens het spelen stimuleren de speeltjes en knuffels van Lamaze de ontwikkeling van het inbeeldingsvermogen en fijne en grove motoriek, het uitbreiden van sociale en emotionele vaardigheden, het gezichtsvermogen en het gehoor.
Lamaze is gemaakt met liefde en ideaal om te krijgen en te geven als geboorte cadeau, verjaardagscadeau of zomaar om het spelen te stimuleren. Want wat is er mooier om je dierbaren te verrassen en verwennen met liefde … van Lamaze.
Lamaze speeltjes en knuffels hebben heldere en vrolijke kleuren. De spannende en diverse stofjes hebben verschillende patronen en voelen prettig en zacht aan.
Lamaze is kleurrijk, kwalitatief, mooi afgewerkt, educatief en nodigt uit tot ontdekken.
Referentie Nr 12836959
Gewicht 0.1600
UPC / EAN / ISBN 0796712427562,796714275628
Geslacht Jongen, Meisje
Leeftijd 0 - 6 maand, 6 - 18 maand, 1,5 - 3 jaar, 3 - 6 jaar, 6 - 9 jaar, 9 - 12 jaar, Meer dan 12 jaar

Meer producten