Co-de-Rups

Karakter Fisher Price
Beschrijving
Co-de-Rups bestaat uit 9 gemakkelijk aan elkaar te koppelen delen die peuters steeds anders kunnen ordenen om het speelgoed in een bepaalde richting te laten bewegen. Hij kan vooruit, naar links, naar rechts, wiebelen, dansen of een paar seconden wachten voordat hij weer gaat bewegen. Lees meer

Gratis levering vanaf 59€

Betaling is 100% beveiligd

Geniet van een 45-dagen bedenktijd

Beschikbaarheid: Beschikbaar in de winkel

€ 49,96
Het product is tijdelijk uit voorraad, blijf op de hoogte wanneer het product weer in stock is.
€ 49,96

Beschikbaar na 2 uur

Details

Co-de-Rups bestaat uit 9 gemakkelijk aan elkaar te koppelen delen die peuters steeds anders kunnen ordenen om het speelgoed in een bepaalde richting te laten bewegen. Hij kan vooruit, naar links, naar rechts, wiebelen, dansen of een paar seconden wachten voordat hij weer gaat bewegen. Kleintjes kunnen de delen zo ordenen dat Co-de-Rups naar doelwitten loopt die zij in de kamer hebben neergezet. De gemotoriseerde kop met lichtjes, geluidjes en knipperende ogen brengt Co-de-Rups tot leven!

Klaar... instellen... coderen! Als kleintjes de delen aan elkaar koppelen - op ontelbaar veel manieren - gaat Co-de-Rups vooruit, achteruit, naar links, naar rechts of vooruit. Dat is pas ordenen! Als je kleintje ontdekt hoe Co-de-Rups moet lopen om het doelwit te bereiken, dan kan je kleine programmeren (en problemen oplossen)! Zo leert je kleintje spelenderwijs coderen!

Co-de-Rups is een van de nieuwe educatieve speeltjes van Fisher-Price. Dit speelgoed gaat een stap verder dan het leren van ABC's en 1-2-3-'s: het leert kinderen zelfstandig denken. Elk speeltje stimuleert vaardigheden voor de 21e eeuw, zoals nieuwsgierigheid, experimenteren en probleemoplossing op manieren die kinderen nog niet kenden. Je kleintje ontdekt spelenderwijs steeds weer nieuwe mogelijkheden. Stimuleert de leergierigheid, nu en later.
9 delen, eindeloze combinaties!
Kleintjes koppelen de delen aan elkaar en laten Co-de-Rups in elke richting lopen die ze willen
Het lichtje in het deel dat beweegt gaat aan!
De gemotoriseerde kop met lichtjes, geluidjes en knipperende ogen brengt Co-de-Rups tot leven!
Kun je het doelwit bereiken? Daag je kind uit om de delen zo te koppelen dat Co-de-Rups de doelwitten bereikt
Inclusief 9 gemakkelijk aan elkaar te koppelen delen, gemotoriseerde kop en 3 doelwitten
Bevordert de ontwikkeling van vaardigheden als ordenen, kritisch denken, redeneren, ontdekken, geheugen, probleemoplossing en experimenten
Stimuleert de fijnmotorische vaardigheden
Je kind ontdekt dat het dingen kan laten gebeuren (ook bekend als oorzaak en gevolg) !

Vanaf 3 tot 6 jaar.
Referentie Nr 13542052
Gewicht 1.3750
Thema Nee
UPC / EAN / ISBN 0887961248449,887961248449
Merk Fisher-Price
Karakter Fisher Price
Geslacht Jongen, Meisje
Leeftijd 3 - 6 jaar

Batterijen niet inbegrepen. Hoeveel heeft u nodig? De blauwe stip hieronder geeft het aantal pakketten weer die nodig zijn voor dit artikel:

1x Energizer 4 x LR6

Energizer 4 x LR6

€ 7,99