Mickey Mouse Clubhuis

Karakter Mickey and Friends
Beschrijving
Er valt een hoop te beleven in Mickey's clubhuis met 6 verschillende speelruimtes. Ontdek de keuken, slaapkamer, observatieplatform, Mouskadoerkamer, woonkamer en luchtballon. Het bed kan draaien zodat Mickey van de glijbaan glijdt om de dag te beginnen! Lees meer
Belangrijke opmerking !

Dit artikel maakt deel uit van een assortiment. Het is dus mogelijk dat u een artikel ontvangt wat qua kleur of model afwijkt van het artikel/foto dat op de productpagina is weergegeven.

Gratis levering vanaf 59€

Betaling is 100% beveiligd

Geniet van een 45-dagen bedenktijd

Beschikbaarheid: Beschikbaar in de winkel

€ 49,99
Het product is tijdelijk uit voorraad, blijf op de hoogte wanneer het product weer in stock is.
€ 49,99

Beschikbaar na 2 uur

Details

Er valt een hoop te beleven in Mickey's clubhuis met 6 verschillende speelruimtes. Ontdek de keuken, slaapkamer, observatieplatform, Mouskadoerkamer, woonkamer en luchtballon. Het bed kan draaien zodat Mickey van de glijbaan glijdt om de dag te beginnen! Neem de lift naar het observatieplatform, kijk door de telescoop om alles te overzien of speel met de tweezijdige mysterieschijfjes! Het clubhuis bevat Mickey & Minnie, een telescoop, stoel, tafel, luchtballon met mand en 2 mysterieschijfjes. De accessoires kunnen in de speelset opgeborgen worden.
Referentie Nr 10620606
Gewicht 1.2400
UPC / EAN / ISBN 027084790160 ,746775200008
Merk Fisher-Price
Karakter Mickey and Friends
Geslacht Jongen, Meisje
Leeftijd 1,5 - 3 jaar, 3 - 6 jaar

Meer producten