Little People - Zit & Sta Racebaan speelset

Karakter Little People
Beschrijving
Met de Little People® Zit & Sta Racebaan speelset stuur je je voertuig alle kanten op voor 2-in-1 jakkeren en crossen speelplezier! Race met je Wheelies™ voertuigen over de wegen en hellingen van het vlakke dorpje en stop onderaan om benzine te tanken bij de benzinepomp. Lees meer

Gratis levering vanaf 59€

Betaling is 100% beveiligd

Geniet van een 45-dagen bedenktijd

Beschikbaarheid: Beschikbaar in de winkel

€ 42,99
Het product is tijdelijk uit voorraad, blijf op de hoogte wanneer het product weer in stock is.
€ 42,99

Beschikbaar na 2 uur

Details

Met de Little People® Zit & Sta Racebaan speelset stuur je je voertuig alle kanten op voor 2-in-1 jakkeren en crossen speelplezier! Race met je Wheelies™ voertuigen over de wegen en hellingen van het vlakke dorpje en stop onderaan om benzine te tanken bij de benzinepomp. Rij dan steeds verder en verder de steile bergweg op die bijna een meter hoog is. Peuters kunnen hun Wheelies™ voertuigen van boven naar beneden laten zoeven en rond en rond (en rond) door haarspeldbochten zien racen. Kinderen bedenken hun eigen avonturen met deze speelset die verandert van een vlakke weg in een steile bergweg (en andersom!). Natuurlijk kan papa of mama helpen.
Het speelplezier ""groeit"" als je de auto's van de berg af laat racen! Verandert van vlakke weg in steile berg (en andersom!)
Bijna één meter hoog
Inclusief 2 Little People® Wheelies™ auto's.

Vanaf 18 maanden.
Referentie Nr 13542343
Gewicht 3.4800
UPC / EAN / ISBN 0887961180725,887961180725
Merk Fisher-Price
Karakter Little People
Geslacht Jongen, Meisje