Olifantje nachtlampje

Beschrijving
Een schattig maatje om je baby thuis of onderweg gezelschap te houden! Dit kleine olifantje houdt je baby gezelschap en biedt hem een gevoel van veiligheid en comfort wanneer het bedtijd is. De rustgevende muziek, de witte ruis en de zachte kleuren vergroten het kalmerende effect. Lees meer

Gratis levering vanaf 29€

Betaling is 100% beveiligd

Geniet van een 45-dagen bedenktijd

Beschikbaarheid: Beschikbaar in de winkel

€ 24,99
Het product is tijdelijk uit voorraad, blijf op de hoogte wanneer het product weer in stock is.
€ 24,99

Beschikbaar na 2 uur

Details

Een schattig maatje om je baby thuis of onderweg gezelschap te houden! Dit kleine olifantje houdt je baby gezelschap en biedt hem een gevoel van veiligheid en comfort wanneer het bedtijd is. De rustgevende muziek, de witte ruis en de zachte kleuren vergroten het kalmerende effect. Dankzij de drie modi kun je zelf de muziek, geluiden en lichtjes afstemmen op de behoeften van je baby. Hang het aan de deurklink of zet het als nachtlampje in de kinderkamer, of neem het mee! Het heeft de ideale grootte om thuis én onderweg te gebruiken. Tot 30 minuten witte ruis, licht en muziek. Olifantenvriendje om je baby gezelschap te houden. Dit rustgevende nachtlampje geeft je baby een gevoel van veiligheid wanneer het bedtijd is. Drie modi: alleen muziek, muziek en lichtjes, alleen lichtjes. Kies uit zes zachte kleuren. Gemakkelijk mee te nemen. Hang het aan de deur of neem het overal mee naartoe! Helpt bij de ontwikkeling van het gehoor en het zicht van je baby.
Referentie Nr 13262110
Gewicht 0.4270
UPC / EAN / ISBN 0746775234560,746775234560
Merk Fisher-Price
Geslacht Jongen, Meisje
Leeftijd 0 - 6 maand

Batterijen niet inbegrepen. Hoeveel heeft u nodig? De blauwe stip hieronder geeft het aantal pakketten weer die nodig zijn voor dit artikel:

1x Energizer 4 x LR6

Energizer 4 x LR6

€ 7,99