Leert met mij Zebra Walker

De Fisher-Price® Learn with Me Zebra Walker moedigt je kind aan om zijn eerste stapjes te zetten en is het ideale eerste vriendje voor je kleine schat! Ronddraaien, rollen, twisten, etc. Deze zebra zit tjokvol activiteiten die je baby zittend kan uitvoeren.

Beschikbaarheid: Op voorraad

€ 39,99
Fisher-Price

Aankoop zonder risico. Geniet van een 45-dagen bedenktijd.

 

 

 

Productbeschrijving

Details

De Fisher-Price® Learn with Me Zebra Walker moedigt je kind aan om zijn eerste stapjes te zetten en is het ideale eerste vriendje voor je kleine schat! Ronddraaien, rollen, twisten, etc. Deze zebra zit tjokvol activiteiten die je baby zittend kan uitvoeren. Laat je baby de pagina's van het boekje omdraaien of op de knoppen drukken om muziek en liedjes te horen te krijgen. En wanneer je kind leert lopen, helpen de grote handvaten en de vier stevige wielen hem bij zijn eerste wankele stapjes. 'Blijven gaan!' De leuke muziekjes en liedjes belonen je kind wanneer het beweegt en danst. Zo zal je kind zich sneller stabiel voelen (en mama's geruster stellen). Kenmerken: twee speelmanieren! Sit & Play: heel wat activiteiten om uit te voeren. Inclusief een pagina die je baby kan omdraaien of knoppen die je baby kan indrukken om muziek en liedjes te horen. Stand & Walk: dit loopstoeltje moedigt je baby aan zijn eerste stapjes te zetten met leuke muziekjes en liedjes. Grote handvaten en vier stevige wielen om je kind stabieler te houden. Tal van leuke activiteiten om de fijne motoriek mee te ontwikkelen. Rechtstaan, stappen en reiken naar voorwerpen binnen handbereik om de grove motoriek mee te verbeteren. Felle kleuren, muziek, lichteffecten en texturen trekken de aandacht van je baby en helpen hem zijn zintuigen te ontwikkelen.

Extra informatie

Extra informatie

Referentie Nr 13261916
Gewicht 2.0820
Thema Nee
UPC / EAN / ISBN 0887961256406,887961256406
Merk Fisher-Price
Karakter Nee
Geslacht Jongen, Meisje
Leeftijd 6 - 18 maand, 1,5 - 3 jaar

Beoordelen

Schrijf uw eigen review

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen beoordelingen schrijven. Gelieve in te loggen of te registreren.

Betalingsinformatie

 

U kunt op de website veilig betalen met de volgende betalingswijzen :
Sofort Banking SOFORT behoort tot de online direct-overschrijvingsmethodes. Het werkt op basis van het beproefde Internetbankieren. Het voordeel is echter: u hoeft zich niet te registreren of een virtueel account, een zogenaamde e-wallet, aan te maken. Bij SOFORT gaat het om directe overschrijvingen. Hiervoor selecteert u bij het online winkelen simpelweg SOFORT als betalingsmogelijkheid. U wordt vervolgens automatisch naar het beveiligde betalingsformulier geleid. De overschrijvingsgegevens worden automatisch overgenomen, zodat u slechts uw bank hoeft te selecteren en uw vertrouwde gegevens voor Internetbankieren hoeft in te voeren. Vervolgens geeft u de overschrijving met een bevestigingscode vrij. De gegevens worden gecodeerd aan uw rekening voor Internetbankieren overgedragen. Uw webshop ontvangt een bevestiging in real-time dat u de overschrijving bij uw Internetbankieren in opdracht hebt gegeven en kan de bestelling direct verwerken. Hierdoor kan de webshop uw artikelen snel leveren.
Paypal Via Paypal : u wordt doorgestuurd naar de site van Paypal waar u kunt inloggen om uw betaling veilig uit te voeren.
Bancontact Via Bancontact : u wordt doorgestuurd naar de pc-banking van uw eigen bank om de betaling veilig uit te voeren.
VisaMasterCardAmerican Express Met kredietkaarten : wij aanvaarden kredietkaarten van Visa, MasterCard en American Express.
Ogone Alle betalingen worden behandeld via het beveiligde betalingsplatform van Ogone !

 

Leveringsinformatie

UPS Access Point

Een Access Point, dat is een buurtwinkel (kruidenierszaak, stomerij, bloemenzaak, dagbladhandelaar, …) die tal van voordelen biedt:

  • Open ’s morgens vroeg, ’s avonds laat en tijdens het weekend
  • Gemakkelijk toegankelijke parkeerplaatsen
  • Uw pakje blijft 14 kalenderdagen beschikbaar
  • Even gemakkelijk om pakjes te laten leveren als om pakjes terug te zenden

GEWICHT: Max de 0.1 tot 20 Kg.
PRIJS: 2,99€ tot 3,99€ naargelang van het gewicht.
VOLUME: Max. 150cm voor het totaal van de afmetingen (L+B+H).

UPS Standard Point

Opteer voor een snelle en betrouwbare dienst voor uw dringende zendingen:

  • De ideale keuze voor een dringende zending tegen een aanvaardbare prijs.
  • Tot drie leveringspogingen
  • Volledig zicht op uw zendingen
  • Levering tegen handtekening

GEWICHT: Max 20 tot 70 Kg.
PRIJS: 7,99€ tot 19,99€ naargelang van het gewicht.
VOLUME: Max. 150 cm voor het totaal van de afmetingen (L+B+H).

BPost

Moet u pakjes tot 30 kg verzenden? Vertrouw ze toe aan Bpost:

  • Verzendingen in België tot max. 30 kg
  • Levering binnen de 24 uur

GEWICHT: Max 0.1 tot 30 Kg.
PRIJS: 3,99€ tot 5,99€ naargelang van het gewicht.
VOLUME: Max. 150 cm voor het totaal van de afmetingen (L+B+H).

Contact

Mail ons

Contactgegevens

* Verplichte velden