Mortal Kombat X (10) (XBOXONE)

Beschrijving
Mortal Kombat X voor de PlayStation 4 combineert geheel nieuwe gameplay met filmachtige beelden om de meest bloederige Mortal Kombat ervaring ooit te leveren. De game speelt zich direct af na de vorige Mortal Kombat in de reeks en maakt dan een sprong in de tijd van 25 jaar de toekomst in. Lees meer

Gratis levering vanaf 59€

Betaling is 100% beveiligd

Geniet van een 45-dagen bedenktijd

Koop online

Beschikbaarheid: Voorraad bijna uitgeput

€ 24,96

Leverbaar binnen 1 tot 2 werkdagen *

Afhalen in de winkel binnen 2 uur

Details

Mortal Kombat X voor de PlayStation 4 combineert geheel nieuwe gameplay met filmachtige beelden om de meest bloederige Mortal Kombat ervaring ooit te leveren. De game speelt zich direct af na de vorige Mortal Kombat in de reeks en maakt dan een sprong in de tijd van 25 jaar de toekomst in. In deze toekomst wordt de nadruk op de oudere vechters gelegd, zowel op de nieuwe personages als op de kinderen van de vorige vechters.
Het spel biedt een geheel verbonden ervaring aan zodat het mogelijk is om direct online te gamen tegen andere mensen van over de hele wereld. Hierbij telt elk gevecht mee voor complete heerschappij. Mortal Kombat X geeft voor de eerste keer de mogelijkheid om meerdere variaties van een personage te kiezen en dit heeft een directe impact op de strategie en vechtstijl.
Zo heeft Scorpion een 'Ninjutsu'-stijl heeft waarbij hij twee zwaarden gebruikt, een 'Hellfire'-stijl die het mogelijk maakt om vurige speciale aanvallen te gebruiken en de 'Inferno'-stijl waarbij hij slaafse volgelingen kan oproepen om hem te helpen bij zijn gevechten.
Kenmerken PS4 Mortal Kombat X:
Nieuwe personages.
Nieuwe vechtstijlen.
De mogelijkheid om tussen 3 verschillende variaties van een personage te wisselen voor een meer strategische ervaring.
Referentie Nr 12669343
Gewicht 0.0850
UPC / EAN / ISBN 5051888210123
Geslacht Jongen
Leeftijd Meer dan 12 jaar

Meer producten

Evolve (XBOXONE)

Evolve (XBOXONE)

€ 14,99