Nerf Modulus Tri-Strike

Merk

Nerf

Nerf
Beschrijving
Met de Nerf Modulus Tri-Strike Blaster van Hasbro bouwen jongens hun eigen Blaster voor elke missie of ieder gevecht !

De Tri-Strike Blaster biedt 3 verschillende manieren om te schieten die elk afzonderlijk óf gecombineerd gebruikt kunnen worden – voor elke missie een eigen configuratie. Lees meer

Gratis levering vanaf 29€

Betaling is 100% beveiligd

Geniet van een 45-dagen bedenktijd

Beschikbaarheid: Beschikbaar in de winkel

€ 59,99
Het product is tijdelijk uit voorraad, blijf op de hoogte wanneer het product weer in stock is.
€ 59,99

Beschikbaar na 2 uur

Details

Met de Nerf Modulus Tri-Strike Blaster van Hasbro bouwen jongens hun eigen Blaster voor elke missie of ieder gevecht !

De Tri-Strike Blaster biedt 3 verschillende manieren om te schieten die elk afzonderlijk óf gecombineerd gebruikt kunnen worden – voor elke missie een eigen configuratie. Je brengt een compleet arsenaal in het gevecht met de veelzijdigheid en de power van de Tri-Strike Blaster!

Begin te bouwen met de Elite Dart Blaster en de afneembare 10-dart clipcombi. Vuur de Elite darts met grote precisie af of schiet er 10 achter elkaar met de snelvuurschuif. Verleng de loop met de Mega Barrel Extension en je Mega darts vliegen nóg verder!

Bevestig de Missile Launcher en de Missile Launcher schoudersteun op de Elite Dart Blaster om hem nog groter en indrukwekkender te maken! Haal Missile Launcher en schoudersteun er weer af en klik ze aan elkaar om te gebruiken als geheime raketwerper.

Breid je mogelijkheden nog verder uit met Nerf Modulus Upgrade sets (elk afzonderlijk verkrijgbaar). Met het complete Nerf Modulus systeem zijn meer dan 1000 verschillende combinaties mogelijk !

Vanaf 8 jaar.
Referentie Nr 13608303
Gewicht 2.0650
UPC / EAN / ISBN 5010994954802
Merk Nerf
Geslacht Jongen

Meer producten