Pack Console PS4 1 To + Call of Duty Black Ops 3 PS4

Merk

PS4

PS4
Beschrijving
Pack met console PS4 1To + Call of Duty Black Ops 3 PS4

De nieuwe PlayStation 4 van Sony bevat een krachtige grafische kaart, razendsnelle processor, geïntegreerde sociale netwerk mogelijkheden en de mogelijkheid om jouw tablet of PlayStation Vita te gebruiken als extra scherm! Lees meer

Gratis levering vanaf 59€

Betaling is 100% beveiligd

Geniet van een 45-dagen bedenktijd

Beschikbaarheid: Beschikbaar in de winkel

€ 349,99
Het product is tijdelijk uit voorraad, blijf op de hoogte wanneer het product weer in stock is.
€ 349,99

Beschikbaar na 2 uur

Details

Bij de PS4 staat de gebruiker centraal. Het was nog nooit zo makkelijk om in contact te komen met je vrienden en om unieke content met ze te delen. Dankzij de Share knop op de DualShock 4 controller deel jij met één druk op de knop razendsnel screenshots en filmpjes van jouw favoriete game-momenten op Facebook.

De speler krijgt de mogelijkheid om een speelsessie real-time uit te zenden door de nieuwe Ustream techniek. Als je vast zit in een level kan je om advies vragen bij andere gamers. Mocht je er helemaal niet uitkomen dan kan je de hulp van andere PlayStation gebruikers vragen, zij krijgen dan controle over jouw spel en kunnen dan lastige levels voor je halen!

Met de kracht van de PlayStation 4 zijn wachttijden tot een minimum beperkt zodat al jouw spellen razendsnel opstarten. De nieuwe “suspend mode” zorgt er bovendien voor dat jouw PlayStation direct verdergaat waar je hem hebt uitgezet. Ook worden game-updates en downloads op de achtergrond gedaan of zelfs als jouw PlayStation systeem uit staat!

De PlayStation 4 bevat:
•PlayStation 4 systeem 1To
•Wireless controller (Dualshock 4)
•Mono headset
•Stroom-kabel
•HDMI-kabel
•USB-kabel
•Spel Call of Duty Black Ops 3 PS4
Referentie Nr 13097695
Gewicht 4.8000
UPC / EAN / ISBN 711719849643
Merk PS4
Geslacht Jongen
Leeftijd Meer dan 12 jaar

Meer producten