Pack Console PS4 1To + Uncharted 4 PS4

Merk

PS4

PS4
Beschrijving
Beleef het laatste avontuur met Nathan Drake met deze PlayStation 4 in combinatie met de game Uncharted 4: A Thief's End.

De PlayStation 4 bevat een krachtige grafische kaart, razendsnelle processor, geïntegreerde sociale netwerk functies en de mogelijkheid om jouw tablet of PlayStation Vita te gebruiken als extra scherm. Lees meer

Gratis levering vanaf 59€

Betaling is 100% beveiligd

Geniet van een 45-dagen bedenktijd

Beschikbaarheid: Beschikbaar in de winkel

€ 349,99
Het product is tijdelijk uit voorraad, blijf op de hoogte wanneer het product weer in stock is.

Details

Hardware
De PlayStation 4 zal gebruik maken van een aangepaste "Accelerated Processing Unit" (APU) ontwikkeld door AMD in samenwerking met Sony. De PS4-APU is een chip die processor (CPU) en videogeheugen (GPU) combineert, evenals een geheugencontroller en videodecoder. De CPU zal bestaan uit acht x86-64-kernen.

Er zit tevens een secundaire chip inbegrepen in de PS4, die online functies zoals downloaden, uploaden en sociale gameplay op zich neemt. Deze taken kunnen hierdoor moeiteloos worden gedraaid op de achtergrond, tijdens het spelen of terwijl het systeem in de slaapstand staat.
De PS4 heeft 8 GB aan GDDR5-systeemgeheugen, dit geheugen werkt 16 keer sneller dan het geheugen in de PlayStation 3. Ook zit er een harde schijf van 1 TB in, deze is te vervangen. De architectuur van het geheugen zorgt ervoor dat zowel de CPU alsmede de GPU aanspraak kunnen maken op de hoeveelheid die ze nodig hebben.
De PS4 bevat verder nog een razendsnelle blu-ray speler die leest met een snelheid van 6x CAV wat een snelheid van 27 MB/s oplevert. Tevens wordt er een aux-aansluiting toegevoegd, om verbinding te maken met de PlayStation Eye Camera en een mono-headset, die kan worden aangesloten op de DualShock 4.

DualShock 4
De DualShock 4 draadloze controller zorgt voor nieuwe gameplay mogelijkheden. In tegenstelling tot de DualShock 3, heeft deze nieuwe controller digitale knoppen. Hierdoor reageert de PlayStation 4 nog sneller op knopaanrakingen.

Doordat de DualShock 4 controller oplaadt wanneer de PlayStation 4 in stand-by modus staat, kom je nooit met een lege controller te zitten!

De colorbar biedt de speler meer overzicht tijdens het spelen. De kleur in de controller geeft aan welke speler welk nummer is, de kleuren die gelijk staan aan de kleuren van de welbekende PlayStation ‘face buttons’ worden op haar beurt weer herkent door de PlayStation Eye.

Verder kan de colorbar aanvullende functies krijgen in spellen met als doel de spelervaring te verrijken. Denk hierbij aan bijvoorbeeld een knipperend lampje wanneer je gezondheid laag is.

Sony heeft aangekondigd dat bij elke PlayStation 4 een headset zit. Deze is makkelijk aan te sluiten aan de jack aansluiting die nu ook op de DualShock 4 controller zit.

Eigenschappen DualShock 4:
Vierpuntsdruktoets (D-Pad)
Analoge sticks.
Verbeterde SIXAXIS.
Gyrosensor
Linker en rechter triggerbuttons (L1, R1, L2, R2).
Touchpad.
Share button.
Audio jack aansluiting.

Specificaties:
8 core x86-64 AMD processor.
1 TB harde schijf.
8 GB DDR5 geheugen.
Blu-ray speler.
HDMI out.
3x 3.0. USB-aansluiting.
Gigabit ethernet-aansluiting.
Digitale audio-uitvoer.
Bluetooth 2.1.
Wi-Fi 802.11 b/g/n.

Inhoud:
PlayStation 4 Console 1 TB - zwart.
Game: Uncharted 4: A Thief's End.
DualShock4 Controller.
Headset.
HDMI-kabel.
USB-kabel.
Referentie Nr 13523234
Gewicht 4.6800
Thema Nee
UPC / EAN / ISBN 711719898849
Merk PS4
Karakter Nee
Geslacht Jongen, Meisje
Leeftijd 6 - 9 jaar, 9 - 12 jaar, Meer dan 12 jaar

Meer producten

-40% FIFA 16 (PS4)

FIFA 16 (PS4)

Normale prijs: € 19,99

€ 11,99