Pictionary U Draw

Merk

Wii

Wii
Beschrijving
Bereid je voor op de terugkeer van een klassiek partyspel in een creatief nieuw jasje! THQ brengt Pictionary naar de Wii en stelt je in staat het spel te spelen met behulp van de innovatieve uDraw GameTablet (los verkrijgbaar).

Voor de eerste keer kun je dit razendsnelle tekenspel op je tv beleven. Lees meer

Gratis levering vanaf 59€

Betaling is 100% beveiligd

Geniet van een 45-dagen bedenktijd

Koop online

Beschikbaarheid: Beschikbaar in de winkel

€ 4,96
Het product is tijdelijk uit voorraad, blijf op de hoogte wanneer het product weer in stock is.

Afhalen in de winkel binnen 2 uur

Details

De draadloze uDraw GameTablet vertaalt je schetsen naar afbeeldingen die voor iedereen zichtbaar zijn op het grote scherm. En met meerdere manieren om te spelen staat Pictionary voor Wii altijd garant voor meeslepend meerspelerplezier!

De uDraw GameTablet is de perfecte partner voor een potje Pictionary. Om te beginnen hoef je slechts de Wii-afstandsbediening aan te sluiten op het accessoire. Vervolgens kun je de bijgesloten stylus gebruiken om je schetsen te maken. De uDraw GameTablet biedt je een canvas van 10 bij 15 centimeter, wat tekenen net zo intuïtief maakt als wanneer je dat met potlood en papier doet!

Net als het populaire bordspel daagt Pictionary op de uDraw Game Tablet spelers uit om afbeeldingen te schetsen, die hun teamgenoten en tegenspelers zo snel mogelijk moeten zien te identificeren. Maximaal vier teams kunnen proberen de overwinning in de wacht te slepen op een 3D-spelbord of meedoen aan tal van nieuwe spelstanden die mogelijk worden gemaakt door de Wii en de uDraw GameTablet.

Het spel bevat meer dan 3000 aanwijzingen om mee aan de slag te gaan. Aan jou de keuze of je aan het schetsen wilt slaan met de pittigere aanwijzingen voor volwassenen in verschillende categorieën of met aanwijzingen voor jongeren, zoals “At the Zoo” (in de dierentuin) of “Animal Houses” (dierentehuizen). Maar de enorme afwisseling is niet alleen te danken aan de vele aanwijzingen. Pictionary Mania biedt zeven verschillende tekenstanden die het moeilijker maken om je boodschap over te brengen. Rotation Frustration laat het beeld bijvoorbeeld langzaam ronddraaien terwijl de aanwijzing wordt getekend. Bij One Line worden de spelers uitgedaagd om de volledige aanwijzing te tekenen zonder de stylus van het canvas van de uDraw GameTablet te halen. Je zult al je Pictionary-kunsten moeten aanwenden om het spel tot een goed einde te brengen, als de spelregels opeens veranderen!

Of je nu een klassiek spelletje Pictionary wilt spelen of jezelf tot het uiterste wilt drijven met Pictionary Mania, de Wii en de uDraw GameTablet maken het mogelijk om iedere tekening te maken met allerlei verschillende pentypes en kleuren. En als je artistieke talent niet zo groot is als je verbeelding, kun je ook profiteren van verschillende kant-en-klare vormen! Ten slotte is er ook nog de spelstand Free Draw, waarin je alle creatieve gereedschappen van het spel kunt gebruiken om kleurrijke meesterwerken te maken, zonder dat je gestoord wordt door een tikkende klok.

Ervaar het plezier van het snelle schets- en giswerk van Pictionary zoals je het nog nooit hebt beleefd, met het nieuwe Pictionary voor Wii in combinatie met de uDraw GameTablet!

De uDraw GameTablet is ook compatibel met de volgende titels:

•uDraw Studio
•Krabbel's Grote Avontuur
Speel Pictionary zoals je het nog nooit hebt gespeeld, dankzij de uDraw GameTablet die je schetsen tot leven brengt op de tv. Maximaal vier teams kunnen het tegen elkaar opnemen in een klassiek potje Pictionary of allerlei pittige uitdagingen aangaan in Pictionary Mania. Er zijn meer dan 3000 aanwijzingen om mee aan de slag te gaan! Gebruik een verscheidenheid aan tekengereedschap om je boodschap aan je teamgenoten over te brengen in deze verbeterde versie van het beroemde partyspel.
Referentie Nr 10804615
Gewicht 0.1500
UPC / EAN / ISBN 4005209139717
Merk Wii
Geslacht Jongen, Meisje
Leeftijd 3 - 6 jaar, 6 - 9 jaar, 9 - 12 jaar, Meer dan 12 jaar

Schrijf uw eigen review

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen beoordelingen schrijven. Gelieve in te loggen of te registreren.

Meer producten

€ 5,96