Pictionary U Draw

Bereid je voor op de terugkeer van een klassiek partyspel in een creatief nieuw jasje! THQ brengt Pictionary naar de Wii en stelt je in staat het spel te spelen met behulp van de innovatieve uDraw GameTablet (los verkrijgbaar).

Voor de eerste keer kun je dit razendsnelle tekenspel op je tv beleven.

Beschikbaarheid: Beschikbaar in de winkel

€ 4,96
Wii

Aankoop zonder risico. Geniet van een 45-dagen bedenktijd.

 

 

 

Productbeschrijving

Details

De draadloze uDraw GameTablet vertaalt je schetsen naar afbeeldingen die voor iedereen zichtbaar zijn op het grote scherm. En met meerdere manieren om te spelen staat Pictionary voor Wii altijd garant voor meeslepend meerspelerplezier!

De uDraw GameTablet is de perfecte partner voor een potje Pictionary. Om te beginnen hoef je slechts de Wii-afstandsbediening aan te sluiten op het accessoire. Vervolgens kun je de bijgesloten stylus gebruiken om je schetsen te maken. De uDraw GameTablet biedt je een canvas van 10 bij 15 centimeter, wat tekenen net zo intuïtief maakt als wanneer je dat met potlood en papier doet!

Net als het populaire bordspel daagt Pictionary op de uDraw Game Tablet spelers uit om afbeeldingen te schetsen, die hun teamgenoten en tegenspelers zo snel mogelijk moeten zien te identificeren. Maximaal vier teams kunnen proberen de overwinning in de wacht te slepen op een 3D-spelbord of meedoen aan tal van nieuwe spelstanden die mogelijk worden gemaakt door de Wii en de uDraw GameTablet.

Het spel bevat meer dan 3000 aanwijzingen om mee aan de slag te gaan. Aan jou de keuze of je aan het schetsen wilt slaan met de pittigere aanwijzingen voor volwassenen in verschillende categorieën of met aanwijzingen voor jongeren, zoals “At the Zoo” (in de dierentuin) of “Animal Houses” (dierentehuizen). Maar de enorme afwisseling is niet alleen te danken aan de vele aanwijzingen. Pictionary Mania biedt zeven verschillende tekenstanden die het moeilijker maken om je boodschap over te brengen. Rotation Frustration laat het beeld bijvoorbeeld langzaam ronddraaien terwijl de aanwijzing wordt getekend. Bij One Line worden de spelers uitgedaagd om de volledige aanwijzing te tekenen zonder de stylus van het canvas van de uDraw GameTablet te halen. Je zult al je Pictionary-kunsten moeten aanwenden om het spel tot een goed einde te brengen, als de spelregels opeens veranderen!

Of je nu een klassiek spelletje Pictionary wilt spelen of jezelf tot het uiterste wilt drijven met Pictionary Mania, de Wii en de uDraw GameTablet maken het mogelijk om iedere tekening te maken met allerlei verschillende pentypes en kleuren. En als je artistieke talent niet zo groot is als je verbeelding, kun je ook profiteren van verschillende kant-en-klare vormen! Ten slotte is er ook nog de spelstand Free Draw, waarin je alle creatieve gereedschappen van het spel kunt gebruiken om kleurrijke meesterwerken te maken, zonder dat je gestoord wordt door een tikkende klok.

Ervaar het plezier van het snelle schets- en giswerk van Pictionary zoals je het nog nooit hebt beleefd, met het nieuwe Pictionary voor Wii in combinatie met de uDraw GameTablet!

De uDraw GameTablet is ook compatibel met de volgende titels:

•uDraw Studio
•Krabbel's Grote Avontuur
Speel Pictionary zoals je het nog nooit hebt gespeeld, dankzij de uDraw GameTablet die je schetsen tot leven brengt op de tv. Maximaal vier teams kunnen het tegen elkaar opnemen in een klassiek potje Pictionary of allerlei pittige uitdagingen aangaan in Pictionary Mania. Er zijn meer dan 3000 aanwijzingen om mee aan de slag te gaan! Gebruik een verscheidenheid aan tekengereedschap om je boodschap aan je teamgenoten over te brengen in deze verbeterde versie van het beroemde partyspel.

Extra informatie

Extra informatie

Referentie Nr 10804615
Gewicht 0.1500
UPC / EAN / ISBN 4005209139717
Merk Wii
Geslacht Jongen, Meisje
Leeftijd 3 - 6 jaar, 6 - 9 jaar, 9 - 12 jaar, Meer dan 12 jaar

Trailer

Trailer

Beoordelen

Schrijf uw eigen review

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen beoordelingen schrijven. Gelieve in te loggen of te registreren.

Betalingsinformatie

 

U kunt op de website veilig betalen met de volgende betalingswijzen :
Sofort Banking SOFORT behoort tot de online direct-overschrijvingsmethodes. Het werkt op basis van het beproefde Internetbankieren. Het voordeel is echter: u hoeft zich niet te registreren of een virtueel account, een zogenaamde e-wallet, aan te maken. Bij SOFORT gaat het om directe overschrijvingen. Hiervoor selecteert u bij het online winkelen simpelweg SOFORT als betalingsmogelijkheid. U wordt vervolgens automatisch naar het beveiligde betalingsformulier geleid. De overschrijvingsgegevens worden automatisch overgenomen, zodat u slechts uw bank hoeft te selecteren en uw vertrouwde gegevens voor Internetbankieren hoeft in te voeren. Vervolgens geeft u de overschrijving met een bevestigingscode vrij. De gegevens worden gecodeerd aan uw rekening voor Internetbankieren overgedragen. Uw webshop ontvangt een bevestiging in real-time dat u de overschrijving bij uw Internetbankieren in opdracht hebt gegeven en kan de bestelling direct verwerken. Hierdoor kan de webshop uw artikelen snel leveren.
Paypal Via Paypal : u wordt doorgestuurd naar de site van Paypal waar u kunt inloggen om uw betaling veilig uit te voeren.
Bancontact Via Bancontact : u wordt doorgestuurd naar de pc-banking van uw eigen bank om de betaling veilig uit te voeren.
VisaMasterCardAmerican Express Met kredietkaarten : wij aanvaarden kredietkaarten van Visa, MasterCard en American Express.
Ogone Alle betalingen worden behandeld via het beveiligde betalingsplatform van Ogone !

 

Leveringsinformatie

UPS Access Point

Een Access Point, dat is een buurtwinkel (kruidenierszaak, stomerij, bloemenzaak, dagbladhandelaar, …) die tal van voordelen biedt:

  • Open ’s morgens vroeg, ’s avonds laat en tijdens het weekend
  • Gemakkelijk toegankelijke parkeerplaatsen
  • Uw pakje blijft 14 kalenderdagen beschikbaar
  • Even gemakkelijk om pakjes te laten leveren als om pakjes terug te zenden

GEWICHT: Max de 0.1 tot 20 Kg.
PRIJS: 2,99€ tot 3,99€ naargelang van het gewicht.
VOLUME: Max. 150cm voor het totaal van de afmetingen (L+B+H).

UPS Standard Point

Opteer voor een snelle en betrouwbare dienst voor uw dringende zendingen:

  • De ideale keuze voor een dringende zending tegen een aanvaardbare prijs.
  • Tot drie leveringspogingen
  • Volledig zicht op uw zendingen
  • Levering tegen handtekening

GEWICHT: Max 20 tot 70 Kg.
PRIJS: 7,99€ tot 19,99€ naargelang van het gewicht.
VOLUME: Max. 150 cm voor het totaal van de afmetingen (L+B+H).

BPost

Moet u pakjes tot 30 kg verzenden? Vertrouw ze toe aan Bpost:

  • Verzendingen in België tot max. 30 kg
  • Levering binnen de 24 uur

GEWICHT: Max 0.1 tot 30 Kg.
PRIJS: 3,99€ tot 5,99€ naargelang van het gewicht.
VOLUME: Max. 150 cm voor het totaal van de afmetingen (L+B+H).

Contact

Mail ons

Contactgegevens

* Verplichte velden

Gebaseerd op uw selectie, bent u wellicht ook geïnteresseerd in de volgende artikelen

€ 5,96