Animal Crossing (3DS)

Beschrijving
De charme en de creativiteit van Animal Crossing komt terug op de Nintendo 3DS. Met Animal Crossing New Leaf, stap je in de rol van burgermeester. Alle beslissingen die je maakt zullen niet alleen invloed hebben op jouw leven maar ook op de stad en iedereen die daar in woont. Lees meer

Gratis levering vanaf 29€

Betaling is 100% beveiligd

Geniet van een 45-dagen bedenktijd

Beschikbaarheid: Voorraad bijna uitgeput

€ 42,99

Leverbaar binnen 1 tot 2 werkdagen *

€ 42,99

Beschikbaar na 2 uur

Details

De charme en de creativiteit van Animal Crossing komt terug op de Nintendo 3DS. Met Animal Crossing New Leaf, stap je in de rol van burgermeester. Alle beslissingen die je maakt zullen niet alleen invloed hebben op jouw leven maar ook op de stad en iedereen die daar in woont.
Ervaar een levende en ademende wereld, waar nieuwe vrienden en ontdekkingen elke dag op je staan te wachten. Pas je personage, huis en stad tijdens het maken van uw ideale wereld aan. Bezoek de huizen en steden van andere spelers via je lokale draadloze verbinding voor creatieve inspiratie, of om te socialiseren met maximaal drie andere spelers tegelijk. Creeer in Animal Crossing jouw wereld met meer keuzemogelijkheden en leuker dan ooit tevoren!
Referentie Nr 11626690
Gewicht 0.0800
Thema Nee
UPC / EAN / ISBN 045496523787
Merk Nintendo 3DS
Geslacht Jongen, Meisje
Leeftijd 3 - 6 jaar, 6 - 9 jaar, 9 - 12 jaar, Meer dan 12 jaar