Animal Crossing Happy Home 3DS nl

Ontdek je innerlijke ontwerper in
Animal Crossing: Happy Home Designer!Ontwerp je eigen gelukBegin aan je nieuwe baan bij Nook's Homes en richt je volledig op woondesign in deze compleet nieuwe game in de wereld van Animal Crossing!Creëer droomhuizenOntmoet je favoriete vrienden uit Animal Crossing, ontdek wat ze zoeken in een woning en bouw het stijlvolle huis van hun dromen - hoe je zelf wilt!

Beschikbaarheid: Voorraad bijna uitgeput

€ 39,99
Nintendo 3DS

Aankoop zonder risico. Geniet van een 45-dagen bedenktijd.

 

 

 

Productbeschrijving

Details

Ontdek je innerlijke ontwerper in
Animal Crossing: Happy Home Designer!Ontwerp je eigen gelukBegin aan je nieuwe baan bij Nook's Homes en richt je volledig op woondesign in deze compleet nieuwe game in de wereld van Animal Crossing!Creëer droomhuizenOntmoet je favoriete vrienden uit Animal Crossing, ontdek wat ze zoeken in een woning en bouw het stijlvolle huis van hun dromen - hoe je zelf wilt!Laat je verbeelding de vrije loopKies een lap grond, pas het huis aan, bewerk de tuin en loop naar binnen om alles te veranderen: van de meubels en vloeren tot de muren en plafonds!Breid het dorpsplein uitJe kunt zelfs werken aan dorpsfaciliteiten, zoals scholen, winkels en restaurants, om zo je eigen dorpsplein te vormen!amiiboHoewel de meeste dieren na verloop van tijd wel komen opdagen met een ontwerpverzoek, kun je Animal Crossing amiibo-kaarten en amiibo-figuurtjes (apart verkrijgbaar) gebruiken om meteen een verzoek te krijgen van je favoriete dierenvriendjes.Iedereen verzamelen!Je kunt amiibo ook gebruiken om dieren uit te nodigen naar huizen die je ontworpen hebt, of ze functies geven in dorpsgebouwen!Deel je creatiesAls je bijzonder trots bent op een bepaald project, kun je het op Miiverse en je favoriete sociale netwerk delen met spelers van over de hele wereld!

Extra informatie

Extra informatie

Referentie Nr 13030862
Gewicht 0.0950
Thema Nee
UPC / EAN / ISBN 045496528126,045496529390
Merk Nintendo 3DS
Geslacht Jongen, Meisje
Leeftijd 3 - 6 jaar, 6 - 9 jaar, 9 - 12 jaar, Meer dan 12 jaar

Beoordelen

Schrijf uw eigen review

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen beoordelingen schrijven. Gelieve in te loggen of te registreren.

Betalingsinformatie

 

U kunt op de website veilig betalen met de volgende betalingswijzen :
Sofort Banking SOFORT behoort tot de online direct-overschrijvingsmethodes. Het werkt op basis van het beproefde Internetbankieren. Het voordeel is echter: u hoeft zich niet te registreren of een virtueel account, een zogenaamde e-wallet, aan te maken. Bij SOFORT gaat het om directe overschrijvingen. Hiervoor selecteert u bij het online winkelen simpelweg SOFORT als betalingsmogelijkheid. U wordt vervolgens automatisch naar het beveiligde betalingsformulier geleid. De overschrijvingsgegevens worden automatisch overgenomen, zodat u slechts uw bank hoeft te selecteren en uw vertrouwde gegevens voor Internetbankieren hoeft in te voeren. Vervolgens geeft u de overschrijving met een bevestigingscode vrij. De gegevens worden gecodeerd aan uw rekening voor Internetbankieren overgedragen. Uw webshop ontvangt een bevestiging in real-time dat u de overschrijving bij uw Internetbankieren in opdracht hebt gegeven en kan de bestelling direct verwerken. Hierdoor kan de webshop uw artikelen snel leveren.
Paypal Via Paypal : u wordt doorgestuurd naar de site van Paypal waar u kunt inloggen om uw betaling veilig uit te voeren.
Bancontact Via Bancontact : u wordt doorgestuurd naar de pc-banking van uw eigen bank om de betaling veilig uit te voeren.
VisaMasterCardAmerican Express Met kredietkaarten : wij aanvaarden kredietkaarten van Visa, MasterCard en American Express.
Ogone Alle betalingen worden behandeld via het beveiligde betalingsplatform van Ogone !

 

Leveringsinformatie

UPS Access Point

Een Access Point, dat is een buurtwinkel (kruidenierszaak, stomerij, bloemenzaak, dagbladhandelaar, …) die tal van voordelen biedt:

  • Open ’s morgens vroeg, ’s avonds laat en tijdens het weekend
  • Gemakkelijk toegankelijke parkeerplaatsen
  • Uw pakje blijft 14 kalenderdagen beschikbaar
  • Even gemakkelijk om pakjes te laten leveren als om pakjes terug te zenden

GEWICHT: Max de 0.1 tot 20 Kg.
PRIJS: 2,99€ tot 3,99€ naargelang van het gewicht.
VOLUME: Max. 150cm voor het totaal van de afmetingen (L+B+H).

UPS Standard Point

Opteer voor een snelle en betrouwbare dienst voor uw dringende zendingen:

  • De ideale keuze voor een dringende zending tegen een aanvaardbare prijs.
  • Tot drie leveringspogingen
  • Volledig zicht op uw zendingen
  • Levering tegen handtekening

GEWICHT: Max 20 tot 70 Kg.
PRIJS: 7,99€ tot 19,99€ naargelang van het gewicht.
VOLUME: Max. 150 cm voor het totaal van de afmetingen (L+B+H).

BPost

Moet u pakjes tot 30 kg verzenden? Vertrouw ze toe aan Bpost:

  • Verzendingen in België tot max. 30 kg
  • Levering binnen de 24 uur

GEWICHT: Max 0.1 tot 30 Kg.
PRIJS: 3,99€ tot 5,99€ naargelang van het gewicht.
VOLUME: Max. 150 cm voor het totaal van de afmetingen (L+B+H).

Contact

Mail ons

Contactgegevens

* Verplichte velden