Call of Duty Black Ops 2 (Wii U)

Merk

Wii U

Wii U
Beschrijving
Call of Duty Black Ops II is het vervolg op de succesvolle game Call of Duty Black Ops uit 2010, die zich afspeelde tijdens de koude oorlog. In tegenstelling tot Call of Duty Black Ops speelt Call of Duty Black Ops II zich af in de toekomst, in het jaar 2025. Lees meer

Gratis levering vanaf 59€

Betaling is 100% beveiligd

Geniet van een 45-dagen bedenktijd

Beschikbaarheid: Voorraad bijna uitgeput

€ 17,96

Leverbaar binnen 1 tot 2 werkdagen *

€ 17,96

Beschikbaar na 2 uur

Details

Call of Duty Black Ops II is het vervolg op de succesvolle game Call of Duty Black Ops uit 2010, die zich afspeelde tijdens de koude oorlog. In tegenstelling tot Call of Duty Black Ops speelt Call of Duty Black Ops II zich af in de toekomst, in het jaar 2025. Het spel is bevat drie verschillende speltypen.
Ten eerste is er de singleplayer. Deze speel je alleen en hierin doorloop je het verhaal van Call of Duty Black Ops II, over een oorlog in het jaar 2025.
Ten tweede is er de multiplayer. Dit is het belangrijkste gedeelte van de gehele Call of Duty serie. In de multiplayer speel je online tegen andere spelers. Dit gebeurt in verschillende omgevingen, genaamd “maps”. Daarnaast zijn er verschillende speltypen binnen de multiplayer. Zo kun je het bijvoorbeeld als team tegen elkaar opnemen, ieder voor zich spelen of als team proberen de vlag van de tegenstander te veroveren.
Het uiteindelijke doel van de multiplayer is dat je punten verdient (ook wel XP genoemd) door de tegenstander neer te schieten of bijvoorbeeld de vijandelijke vlag te veroveren. Op deze manier worden nieuwe wapens, gadgets en andere beloningen vrijgespeeld. Met deze nieuwe wapens en gadgets kan elke speler een eigen unieke uitrusting samenstellen om het hiermee op te nemen tegen andere spelers.
Tot slot is er de zombie mode. Deze is zeer populair onder de Call of Duty gemeenschap en laat spelers in een team van maximaal 4 man het opnemen tegen hordes aan zombies. Ook tijdens deze strijd kunnen er nieuwe wapens en gadgets worden vrijgespeeld om het toenemende aantal zombies te verslaan.
Referentie Nr 11476437
Gewicht 0.1130
Thema Nee
UPC / EAN / ISBN 5030917113987
Merk Wii U