Destiny (PS3) Nl

-40%
Merk

PS3

PS3
Beschrijving
Beschikbaar van 09/09/2014

Toen de Traveler arriveerde veranderde alles. Onze beschaving sloeg haar vleugels uit naar de rest van het zonnestelsel dankzij de Traveler en we gingen een Gouden Eeuw tegemoet, maar niet voor lang. We werden ergens hard door geraakt en de overlevenden bouwden een stad onder de Traveler. Lees meer

Gratis levering vanaf 59€

Betaling is 100% beveiligd

Geniet van een 45-dagen bedenktijd

Beschikbaarheid: Voorraad bijna uitgeput

Normale prijs: € 14,96

€ 8,98

Leverbaar binnen 1 tot 2 werkdagen *

Normale prijs: € 14,96

€ 8,98

Beschikbaar na 2 uur

Details

Beschikbaar van 09/09/2014

Toen de Traveler arriveerde veranderde alles. Onze beschaving sloeg haar vleugels uit naar de rest van het zonnestelsel dankzij de Traveler en we gingen een Gouden Eeuw tegemoet, maar niet voor lang. We werden ergens hard door geraakt en de overlevenden bouwden een stad onder de Traveler. We begonnen onze oude werelden te verkennen die overspoeld bleken te zijn door meedogenloze vijanden. Versla onze vijanden en verdedig de stad. Bescherm de aarde met je enorme krachten!
Destiny belangrijkste kenmerken:
Maak kennis met de volgende evolutie van entertainment; een ongelooflijk verhaal in een gloednieuw, altijd-verbonden universum vol actie en avontuur
Maak je eigen personage aan, word een legende door machtige vijanden te verslaan en verdien unieke en aanpasbare wapens, uitrusting en voertuigen.
Beleef ongekend gevarieerde FPS-gameplay die het genre nieuw leven inblaast en afrekent met traditionele conventies wat betreft verhaal en coöperatieve en competitieve multiplayerspeltypen, in combinatie met community-aspecten en sociale activiteiten.
Referentie Nr 12384357
Gewicht 0.0910
Thema Nee
UPC / EAN / ISBN 5030917124020
Merk PS3
Geslacht Jongen
Leeftijd Meer dan 12 jaar