Donkey Kong Country Returns (3DS) nl

-40%
Beschrijving
Aangevoerd door een groep kwaadaardige Tiki's hebben de dieren van Donkey Kong Island bij Donkey Kong's bananenopslag ingebroken en hebben ze zijn bananenvoorraad gekaapt. Natuurlijk wil hij die terug! Retro Studios brengt Donkey Kong terug in een nieuw zijwaarts bewegend avontuur vol bekende gezichten en nieuwe levels die de harten van de fans van het origineel voor SNES sneller zullen laten kloppen. Lees meer

Gratis levering vanaf 59€

Betaling is 100% beveiligd

Geniet van een 45-dagen bedenktijd

Beschikbaarheid: Voorraad bijna uitgeput

Normale prijs: € 42,99

€ 25,79

Leverbaar binnen 1 tot 2 werkdagen *

Normale prijs: € 42,99

€ 25,79

Beschikbaar na 2 uur

Details

Aangevoerd door een groep kwaadaardige Tiki's hebben de dieren van Donkey Kong Island bij Donkey Kong's bananenopslag ingebroken en hebben ze zijn bananenvoorraad gekaapt. Natuurlijk wil hij die terug! Retro Studios brengt Donkey Kong terug in een nieuw zijwaarts bewegend avontuur vol bekende gezichten en nieuwe levels die de harten van de fans van het origineel voor SNES sneller zullen laten kloppen.
Met de nieuwe easy modus kan het spel wat makkelijker gemaakt worden voor de Casual gamer. Ook is er een multiplayer ingebouwd waarmee je tegen je vrienden of familie kan spelen.

Kenmerken:
•Retro Studios brengt alles dat de originele serie zo geweldig maakte terug, van barrel cannons tot mijnwagentjes, en bouwt daar op voort met verbluffende graphics en nieuwe verdiepingen van spelwereld en gameplay. Het spel biedt de traditionele zijwaarts bewegende ervaring waar iedereen zo van houdt, maar met levels die in volledig 3D zijn opgebouwd.
•Diddy Kong gaat mee op pad. Met zijn vertrouwde rugzak kan hij een jetpack of Peanut Pop Guns tevoorschijn halen om Donkey Kong nieuwe vaardigheden te geven.
•Multiplayer optie om samen als Donkey Kong en een als Diddy Kong de levels afzonderlijk door te spelen. Diddy Kong kan op Donkey Kong's rug meerijden en eraf springen wanneer je wilt. Hierdoor kunnen beginnende spelers met Donkey Kong meeliften door de meer uitdagende gebieden van het spel.
•Verborgen voorwerpen, puzzelstukjes en andere verrassingen liggen overal over de jungle verspreid. Verzamel de letters K, O, N en G voor het einde van elk level om een extra bonus te verdienen.
•Levendige kleuren, schitterende graphics en leuke figuren, maken dit tot een ware belevenis. Zelfs mensen die nog nooit eerder een Donkey Kong-spel hebben gespeeld zullen zich vermaken met het verzamelen van trossen bananen.
•Elk level biedt nieuwe pret en nieuwe uitdagingen. Soms rent Donkey Kong door de jungle, soms door het zand op een tropsich strand en op andere momenten moet hij zich perfecte timing eigen maken, terwijl hij in een mijnwagentje over afgronden springt.
Referentie Nr 11626496
Gewicht 0.0890
Thema Nee
UPC / EAN / ISBN 045496523565
Merk Nintendo 3DS
Geslacht Jongen, Meisje
Leeftijd 3 - 6 jaar, 6 - 9 jaar, 9 - 12 jaar, Meer dan 12 jaar