Jake en de nooitgedacht piraten - Jakes muzikale piratenschip Bucky

Karakter Jake
Beschrijving
Bucky komt rechtstreeks uit de serie Jake en de Nooitgedachtland Piraten binnenzeilen! Bucky is volledig uitgerust met alles wat een jonge piraat nodig heeft om zich tegen de gevaarlijke Kapitein Haak te verweren. Bucky heeft drie verschillende knoppen op het dek van het schip. Lees meer

Gratis levering vanaf 59€

Betaling is 100% beveiligd

Geniet van een 45-dagen bedenktijd

Beschikbaarheid: Beschikbaar in de winkel

€ 49,99
Het product is tijdelijk uit voorraad, blijf op de hoogte wanneer het product weer in stock is.
€ 49,99

Beschikbaar na 2 uur

Details

Bucky komt rechtstreeks uit de serie Jake en de Nooitgedachtland Piraten binnenzeilen! Bucky is volledig uitgerust met alles wat een jonge piraat nodig heeft om zich tegen de gevaarlijke Kapitein Haak te verweren. Bucky heeft drie verschillende knoppen op het dek van het schip. Laad het kanon met waterbalprojectielen en druk op de eerste knop om hem af te schieten. Druk op de tweede knop om de beruchte krokodil uit een verborgen valluik tevoorschijn te laten komen! Met een druk op de derde knop klinken er leuke geluidseffecten, een aantal zinnetjes van Jake en het bekende lied uit de serie. Er is ook een echte glijbaan en een kajuit waar de kapitein kan spelen! Bucky schommelt heen en weer alsof hij echt op de golven zeilt. Met Jake- en Skully-figuurtjes.
Referentie Nr 11707103
Gewicht 4.3575
Thema Nee
UPC / EAN / ISBN 0746775207434,746775207434
Merk Fisher-Price
Karakter Jake
Geslacht Jongen
Leeftijd 3 - 6 jaar, 6 - 9 jaar, 9 - 12 jaar, Meer dan 12 jaar

Batterijen niet inbegrepen. Hoeveel heeft u nodig? De blauwe stip hieronder geeft het aantal pakketten weer die nodig zijn voor dit artikel:

1x Energizer 4 x LR6

Energizer 4 x LR6

€ 7,99