Meegroeispeelgoed Scooter

Beschrijving
De Leerplezier Meegroeispeelgoed Scooter stimuleert de motorische vaardigheden. Terwijl de scooter rijdt, wordt baby beloond met grappige zinnetjes, geluidjes en melodietjes. Als baby op de claxon drukt, hoort hij nog meer liedjes en geluidseffecten. En door op de 3 knopjes op het dashboard te drukken leert baby over cijfers, vormen, tegenoverstelden en meer! Lees meer

Gratis levering vanaf 59€

Betaling is 100% beveiligd

Geniet van een 45-dagen bedenktijd

Beschikbaarheid: Voorraad bijna uitgeput

€ 49,96

Leverbaar binnen 1 tot 2 werkdagen *

€ 49,96

Beschikbaar na 2 uur

Details

De Leerplezier Meegroeispeelgoed Scooter stimuleert de motorische vaardigheden. Terwijl de scooter rijdt, wordt baby beloond met grappige zinnetjes, geluidjes en melodietjes. Als baby op de claxon drukt, hoort hij nog meer liedjes en geluidseffecten. En door op de 3 knopjes op het dashboard te drukken leert baby over cijfers, vormen, tegenoverstelden en meer! Er is zelfs een klik-klak sleuteltje waarmee baby eerste rollenspel speelt! Dankzij de 3 speelniveaus die met baby meegroeien, verschaft deze scooter non-stop speelpret tot de peutertijd!

De Leerplezier Meegroeispeelgoed Scooter is voorzien van Meegroeispeelgoed technologie, een nieuwe manier om de content aan te passen naarmate baby groeit! Omdat iedere baby zich in zijn eigen tempo ontwikkelt, laat Meegroeispeelgoed technologie u het niveau kiezen dat het best bij uw kind past. Voor ieder van de drie niveaus zijn er liedjes, zinnetjes en geluidjes - gewoon even het knopje verschuiven of baby's leeftijd invoeren voor automatische niveauverandering.

Meegroeispeelgoed Technologie
Niveau 1 – Ontdekken – Vanaf 12 maanden
Eerste woordjes en geluidjes stimuleren baby's nieuwsgierigheid
Niveau 2 - Stimuleren – Vanaf 18 maanden
Baby wordt gestimuleerd met vragen en simpele aanwijzingen
Niveau 3 – Fantasie – Vanaf 24 maanden
Fantasie en eerste rollenspel
Referentie Nr 12896323
Gewicht 2.5050
Thema Nee
UPC / EAN / ISBN 0887961072143,887961072143
Merk Fisher-Price
Geslacht Jongen, Meisje

Batterijen niet inbegrepen. Hoeveel heeft u nodig? De blauwe stip hieronder geeft het aantal pakketten weer die nodig zijn voor dit artikel:

1x Energizer 4 x LR6

Energizer 4 x LR6

€ 7,99