Inazuma Eleven GO Chrono Stones: Thunderflash (3DS)

Inazuma Eleven GO Chrono Stones: Thunderflash

Vecht voor de toekomst van het voetbal in Inazuma Eleven GO Chrono Stones: Thunderflash en Inazuma Eleven GO Chrono Stones: Wildfire voor de Nintendo 2DS en 3DS. Het team van Raimon Jr. High beleeft in deze RPG een avontuur waarin de loop van de geschiedenis veranderd wordt.

Beschikbaarheid: Voorraad bijna uitgeput

€ 39,99
Nintendo 3DS

Aankoop zonder risico. Geniet van een 45-dagen bedenktijd.

 

 

 

Productbeschrijving

Details

Inazuma Eleven GO Chrono Stones: Thunderflash

Vecht voor de toekomst van het voetbal in Inazuma Eleven GO Chrono Stones: Thunderflash en Inazuma Eleven GO Chrono Stones: Wildfire voor de Nintendo 2DS en 3DS. Het team van Raimon Jr. High beleeft in deze RPG een avontuur waarin de loop van de geschiedenis veranderd wordt. Ontdek nieuwe 'armourfied' Fighting Spirits, nieuwe personages en nieuwe voetbalavonturen!
Drie maanden na de gebeurtenissen in Inazuma Eleven GO keert Arion Sherwind terug naar Raimon Jr. High, en ontdekt dat er een honkbalveld ligt op de plek waar eerst gevoetbald werd. Erger nog: de club is in geen velden of wegen te bekennen! De leerlingen houden zich in alle rust bezig met andere activiteiten zoals gymnastiek, muziek en kalligrafie. Het lijkt alsof voetbal nooit heeft bestaan! Wanneer er een paar mysterieuze tijdreizigers uit de toekomst opduiken, wordt duidelijk dat Arion de enige is die deze prachtige sport kan redden. Tegen die achtergrond reis je door de tijd om een gigantische wereld te ontdekken, geheimen te ontrafelen, de strijd aan te binden met rivaliserende teams, en voetbal in ere te herstellen!
Voordat je begint, zul je moeten kiezen tussen twee versies van de game: Wildfire en Thunderflash. Het verhaal in beide games is in grote lijnen hetzelfde, maar elke versie beschikt over unieke scenario's, personages, uitrustingen en meer. Welke game kies jij?
Zodra je je keuze hebt gemaakt, is het tijd om het best mogelijke team samen te stellen. In de game speel je wedstrijden van vijf tegen vijf, en spelers van verliezende teams zullen soms vragen of ze zich bij jou mogen aansluiten. Je kunt ook op zoek gaan naar PalPack Cards, waarop je de statistieken van spelers kunt zien, en informatie over hoe je die spelers kunt inlijven bij je team. Er zijn meer dan duizend verschillende spelers, dus er valt meer dan genoeg te kiezen. Je kunt echter maar een beperkt aantal spelers rekruteren, en er zijn slechts zestien plaatsen in je team beschikbaar. Kies daarom met verstand!
De game draait om het winnen van twee soorten wedstrijden: Battles en Matches. Battles zijn kleinschalige potjes voetbal van vijf tegen vijf, die niet langer dan een minuut duren. In deze Battles moet je een bepaalde opdracht voltooien, door bijvoorbeeld het eerste doelpunt te scoren. Matches duren langer en worden gespeeld door teams van elf spelers. In deze wedstrijden, die tien minuten duren en op een groot veld worden gespeeld, kun je ook spelers wisselen. Gebruik in beide soorten wedstrijden de stylus om je spelers op het veld te verplaatsen, de bal over te spelen en te dribbelen. Als je pad geblokkeerd wordt door een tegenspeler, kies dan een richting om je tegenstander te ontwijken!
Snel voetenwerk is uiteraard belangrijk, maar het zijn de Special Moves die de Inazuma-serie uniek maken. Deze game is beslist geen uitzondering op die regel! Elk lid van je team kan zes spectaculaire, anime-achtige moves gebruiken die het verloop van de wedstrijd kunnen bepalen. Daarnaast zijn er opnieuw Fighting Spirits, die voor extra krachtige Special Moves zorgen. Verder is de nieuwe Miximax-functie toegevoegd, waarmee je de aura's van spelers kunt combineren om ze nog sterker te maken. Alsof dat nog niet genoeg is, introduceert deze game ook 'armourfied' Fighting Spirits, die garant staan voor superkrachtige Special Moves!
Tussen de wedstrijden door reis je door tijd en ruimte om op zoek te gaan naar vrienden van vroeger, om zo het voetbalteam van Raimon Jr. High School opnieuw bijeen te brengen. Je staat er echter niet alleen voor: de geheimzinnige Fei Rune sluit zich bij je aan en helpt je het voetbal te redden. Tijdens je omzwervingen kom je steeds meer te weten door met de lokale bevolking te praten. Train hard om je spelers sterker te maken en ga op zoek naar verloren gegane aura's om het team nieuw leven in te blazen!
Naast het hoofdverhaal kun je nog veel meer ontdekken in deze game: neem het op tegen maximaal drie vrienden via Local Play, speel wedstrijden van twee tegen twee, en ruil spelers die je in de verhaalstand bent tegengekomen. Online kun je nieuwe voorwerpen en personages downloaden via SpotPass, en via StreetPass kun je teamgegevens van andere spelers ontvangen, om vervolgens wedstrijden tegen hun team te spelen. Na de release kun je ook extra personages en voorwerpen downloaden!
Met het ene been in de toekomst en het andere in het verleden zul je al je capaciteiten als aanvoerder nodig hebben om het allerbeste elftal te vormen, en om de orde te herstellen in de epische voetbal-RPG Inazuma Eleven GO Chrono Stones: Thunderflash en Inazuma Eleven GO Chrono Stones: Wildfire, exclusief voor de Nintendo 2DS en 3DS!

Extra informatie

Extra informatie

Referentie Nr 12675066
Gewicht 0.0850
Thema Nee
UPC / EAN / ISBN 045496527556
Merk Nintendo 3DS
Geslacht Jongen
Leeftijd Meer dan 12 jaar

Beoordelen

Schrijf uw eigen review

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen beoordelingen schrijven. Gelieve in te loggen of te registreren.

Betalingsinformatie

 

U kunt op de website veilig betalen met de volgende betalingswijzen :
Sofort Banking SOFORT behoort tot de online direct-overschrijvingsmethodes. Het werkt op basis van het beproefde Internetbankieren. Het voordeel is echter: u hoeft zich niet te registreren of een virtueel account, een zogenaamde e-wallet, aan te maken. Bij SOFORT gaat het om directe overschrijvingen. Hiervoor selecteert u bij het online winkelen simpelweg SOFORT als betalingsmogelijkheid. U wordt vervolgens automatisch naar het beveiligde betalingsformulier geleid. De overschrijvingsgegevens worden automatisch overgenomen, zodat u slechts uw bank hoeft te selecteren en uw vertrouwde gegevens voor Internetbankieren hoeft in te voeren. Vervolgens geeft u de overschrijving met een bevestigingscode vrij. De gegevens worden gecodeerd aan uw rekening voor Internetbankieren overgedragen. Uw webshop ontvangt een bevestiging in real-time dat u de overschrijving bij uw Internetbankieren in opdracht hebt gegeven en kan de bestelling direct verwerken. Hierdoor kan de webshop uw artikelen snel leveren.
Paypal Via Paypal : u wordt doorgestuurd naar de site van Paypal waar u kunt inloggen om uw betaling veilig uit te voeren.
Bancontact Via Bancontact : u wordt doorgestuurd naar de pc-banking van uw eigen bank om de betaling veilig uit te voeren.
VisaMasterCardAmerican Express Met kredietkaarten : wij aanvaarden kredietkaarten van Visa, MasterCard en American Express.
Ogone Alle betalingen worden behandeld via het beveiligde betalingsplatform van Ogone !

 

Leveringsinformatie

UPS Access Point

Een Access Point, dat is een buurtwinkel (kruidenierszaak, stomerij, bloemenzaak, dagbladhandelaar, …) die tal van voordelen biedt:

  • Open ’s morgens vroeg, ’s avonds laat en tijdens het weekend
  • Gemakkelijk toegankelijke parkeerplaatsen
  • Uw pakje blijft 14 kalenderdagen beschikbaar
  • Even gemakkelijk om pakjes te laten leveren als om pakjes terug te zenden

GEWICHT: Max de 0.1 tot 20 Kg.
PRIJS: 2,99€ tot 3,99€ naargelang van het gewicht.
VOLUME: Max. 150cm voor het totaal van de afmetingen (L+B+H).

UPS Standard Point

Opteer voor een snelle en betrouwbare dienst voor uw dringende zendingen:

  • De ideale keuze voor een dringende zending tegen een aanvaardbare prijs.
  • Tot drie leveringspogingen
  • Volledig zicht op uw zendingen
  • Levering tegen handtekening

GEWICHT: Max 20 tot 70 Kg.
PRIJS: 7,99€ tot 19,99€ naargelang van het gewicht.
VOLUME: Max. 150 cm voor het totaal van de afmetingen (L+B+H).

BPost

Moet u pakjes tot 30 kg verzenden? Vertrouw ze toe aan Bpost:

  • Verzendingen in België tot max. 30 kg
  • Levering binnen de 24 uur

GEWICHT: Max 0.1 tot 30 Kg.
PRIJS: 3,99€ tot 5,99€ naargelang van het gewicht.
VOLUME: Max. 150 cm voor het totaal van de afmetingen (L+B+H).

Contact

Mail ons

Contactgegevens

* Verplichte velden