Lego Dimensions Starter Pack (PS3)

-40%
Merk

PS3

PS3
Karakter LEGO Dimensions
Beschrijving
Beschikbaar vanaf 29/09/2015 !

Wanneer een mysterieuze en krachtige draaikolk plotseling opduikt in diverse LEGO® werelden, worden verschillende personages van DC Comics™, The Lord of the Rings™ en The LEGO® Movie meegesleurd. Om hun vrienden te redden, springen Batman™, Gandalf™ en Wyldstyle™ dapper in de draaikolk waar al snel blijkt dat ze een gevecht aangaan om de hele LEGO® mensheid te redden. Lees meer

Gratis levering vanaf 59€

Betaling is 100% beveiligd

Geniet van een 45-dagen bedenktijd

Beschikbaarheid: Voorraad bijna uitgeput

Normale prijs: € 39,96

€ 23,98

Leverbaar binnen 1 tot 2 werkdagen *

Normale prijs: € 39,96

€ 23,98

Beschikbaar na 2 uur

Details

Beschikbaar vanaf 29/09/2015 !

Wanneer een mysterieuze en krachtige draaikolk plotseling opduikt in diverse LEGO® werelden, worden verschillende personages van DC Comics™, The Lord of the Rings™ en The LEGO® Movie meegesleurd. Om hun vrienden te redden, springen Batman™, Gandalf™ en Wyldstyle™ dapper in de draaikolk waar al snel blijkt dat ze een gevecht aangaan om de hele LEGO® mensheid te redden.
Laat creativiteit de gids zijn voor een bouw en gaming avontuur; reis door onverwachte werelden en werk samen met onwaarschijnlijke bondgenoten om de kwade Lord Vortech te verslaan. Speel met verschillende minifiguren uit verschillende werelden in één LEGO videogame en gebruik elkaars voertuigen en gadgets op een manier die nooit eerder mogelijk was. LEGO® Bad Cop™ die in de DeLorean Tijdmachine rijdt… waarom niet?! De LEGO® Ninjago™ Masters of Spinjitsu vechten zij-aan-zij met Wonder Woman™... ja, graag! Maak je klaar om de regels te breken, want de enige regel die geldt in LEGO Dimensions is dat er geen regels zijn.
De LEGO® Dimensions Starter Pack bevat alles voor beginnende spelers: bouw de basis en ga op een fantastische zoektocht. De LEGO® Dimensions Starter Pack bevat:
• LEGO® Dimensions videogame
• LEGO® Toy Pad
• Stenen om de LEGO® Portaal te bouwen
• 3 LEGO® minifiguren (Batman, Gandalf en Wyldstyle)
• LEGO® Batmobiel voertuig

Bouw de minifiguren helden en start met de game om de ervaring te laten beginnen, volg dan de in-game instructies om de losse stenen samen te voegen in de LEGO® Portaal en plaats de structuur op de LEGO® Toy Pad. Breid het avontuur uit door meer minifiguren, voertuigen, gadgets en nieuwe levels te verzamelen door de aankoop van drie verschillende typen uitbreidingspakketten. Gebruik de minifiguren die je wilt met de voertuigen of gadgets die jij kiest, ga je gang… overtreed de regels!
Referentie Nr 12963350
Gewicht 1.0800
Thema Nee
UPC / EAN / ISBN 5051895393352
Merk PS3
Karakter LEGO Dimensions
Geslacht Jongen, Meisje
Leeftijd 6 - 9 jaar, 9 - 12 jaar, Meer dan 12 jaar