Lego Dimensions Star Pack (PS4)

Beschikbaar vanaf 29/09/2015 !

Wanneer een mysterieuze en krachtige draaikolk plotseling opduikt in diverse LEGO® werelden, worden verschillende personages van DC Comics™, The Lord of the Rings™ en The LEGO® Movie meegesleurd. Om hun vrienden te redden, springen Batman™, Gandalf™ en Wyldstyle™ dapper in de draaikolk waar al snel blijkt dat ze een gevecht aangaan om de hele LEGO® mensheid te redden.

Beschikbaarheid: Voorraad bijna uitgeput

€ 59,99
PS4

Aankoop zonder risico. Geniet van een 45-dagen bedenktijd.

 

 

 

Productbeschrijving

Details

Beschikbaar vanaf 29/09/2015 !

Wanneer een mysterieuze en krachtige draaikolk plotseling opduikt in diverse LEGO® werelden, worden verschillende personages van DC Comics™, The Lord of the Rings™ en The LEGO® Movie meegesleurd. Om hun vrienden te redden, springen Batman™, Gandalf™ en Wyldstyle™ dapper in de draaikolk waar al snel blijkt dat ze een gevecht aangaan om de hele LEGO® mensheid te redden.
Laat creativiteit de gids zijn voor een bouw en gaming avontuur; reis door onverwachte werelden en werk samen met onwaarschijnlijke bondgenoten om de kwade Lord Vortech te verslaan. Speel met verschillende minifiguren uit verschillende werelden in één LEGO videogame en gebruik elkaars voertuigen en gadgets op een manier die nooit eerder mogelijk was. LEGO® Bad Cop™ die in de DeLorean Tijdmachine rijdt… waarom niet?! De LEGO® Ninjago™ Masters of Spinjitsu vechten zij-aan-zij met Wonder Woman™... ja, graag! Maak je klaar om de regels te breken, want de enige regel die geldt in LEGO Dimensions is dat er geen regels zijn.
De LEGO® Dimensions Starter Pack bevat alles voor beginnende spelers: bouw de basis en ga op een fantastische zoektocht. De LEGO® Dimensions Starter Pack bevat:
• LEGO® Dimensions videogame
• LEGO® Toy Pad
• Stenen om de LEGO® Portaal te bouwen
• 3 LEGO® minifiguren (Batman, Gandalf en Wyldstyle)
• LEGO® Batmobiel voertuig

Bouw de minifiguren helden en start met de game om de ervaring te laten beginnen, volg dan de in-game instructies om de losse stenen samen te voegen in de LEGO® Portaal en plaats de structuur op de LEGO® Toy Pad. Breid het avontuur uit door meer minifiguren, voertuigen, gadgets en nieuwe levels te verzamelen door de aankoop van drie verschillende typen uitbreidingspakketten. Gebruik de minifiguren die je wilt met de voertuigen of gadgets die jij kiest, ga je gang… overtreed de regels!

Vanaf 7 jaar.

Extra informatie

Extra informatie

Referentie Nr 12963544
Gewicht 1.0750
Thema Nee
UPC / EAN / ISBN 5051895393369
Merk PS4
Karakter LEGO Dimensions
Geslacht Jongen, Meisje
Leeftijd 6 - 9 jaar, 9 - 12 jaar, Meer dan 12 jaar

Trailer

Trailer

Beoordelen

Schrijf uw eigen review

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen beoordelingen schrijven. Gelieve in te loggen of te registreren.

Betalingsinformatie

 

U kunt op de website veilig betalen met de volgende betalingswijzen :
Sofort Banking SOFORT behoort tot de online direct-overschrijvingsmethodes. Het werkt op basis van het beproefde Internetbankieren. Het voordeel is echter: u hoeft zich niet te registreren of een virtueel account, een zogenaamde e-wallet, aan te maken. Bij SOFORT gaat het om directe overschrijvingen. Hiervoor selecteert u bij het online winkelen simpelweg SOFORT als betalingsmogelijkheid. U wordt vervolgens automatisch naar het beveiligde betalingsformulier geleid. De overschrijvingsgegevens worden automatisch overgenomen, zodat u slechts uw bank hoeft te selecteren en uw vertrouwde gegevens voor Internetbankieren hoeft in te voeren. Vervolgens geeft u de overschrijving met een bevestigingscode vrij. De gegevens worden gecodeerd aan uw rekening voor Internetbankieren overgedragen. Uw webshop ontvangt een bevestiging in real-time dat u de overschrijving bij uw Internetbankieren in opdracht hebt gegeven en kan de bestelling direct verwerken. Hierdoor kan de webshop uw artikelen snel leveren.
Paypal Via Paypal : u wordt doorgestuurd naar de site van Paypal waar u kunt inloggen om uw betaling veilig uit te voeren.
Bancontact Via Bancontact : u wordt doorgestuurd naar de pc-banking van uw eigen bank om de betaling veilig uit te voeren.
VisaMasterCardAmerican Express Met kredietkaarten : wij aanvaarden kredietkaarten van Visa, MasterCard en American Express.
Ogone Alle betalingen worden behandeld via het beveiligde betalingsplatform van Ogone !

 

Leveringsinformatie

UPS Access Point

Een Access Point, dat is een buurtwinkel (kruidenierszaak, stomerij, bloemenzaak, dagbladhandelaar, …) die tal van voordelen biedt:

  • Open ’s morgens vroeg, ’s avonds laat en tijdens het weekend
  • Gemakkelijk toegankelijke parkeerplaatsen
  • Uw pakje blijft 14 kalenderdagen beschikbaar
  • Even gemakkelijk om pakjes te laten leveren als om pakjes terug te zenden

GEWICHT: Max de 0.1 tot 20 Kg.
PRIJS: 2,99€ tot 3,99€ naargelang van het gewicht.
VOLUME: Max. 150cm voor het totaal van de afmetingen (L+B+H).

UPS Standard Point

Opteer voor een snelle en betrouwbare dienst voor uw dringende zendingen:

  • De ideale keuze voor een dringende zending tegen een aanvaardbare prijs.
  • Tot drie leveringspogingen
  • Volledig zicht op uw zendingen
  • Levering tegen handtekening

GEWICHT: Max 20 tot 70 Kg.
PRIJS: 7,99€ tot 19,99€ naargelang van het gewicht.
VOLUME: Max. 150 cm voor het totaal van de afmetingen (L+B+H).

BPost

Moet u pakjes tot 30 kg verzenden? Vertrouw ze toe aan Bpost:

  • Verzendingen in België tot max. 30 kg
  • Levering binnen de 24 uur

GEWICHT: Max 0.1 tot 30 Kg.
PRIJS: 3,99€ tot 5,99€ naargelang van het gewicht.
VOLUME: Max. 150 cm voor het totaal van de afmetingen (L+B+H).

Contact

Mail ons

Contactgegevens

* Verplichte velden