Mario en Sonic Olympische Spelen Rio 2016 (3DS) nl

Karakter Mario Bros
Beschrijving
De disciplines :
Ontdek veertien olympische disciplines zoals voetbal en tafeltennis met een bijzondere twist! Naast de klassieke onderdelen zoals boogschieten en zwemmen, wordt er voor het eerst in 112 jaar ook weer golf gespeeld op de Olympische Spelen! Lees meer

Gratis levering vanaf 29€

Betaling is 100% beveiligd

Geniet van een 45-dagen bedenktijd

Beschikbaarheid: Voorraad bijna uitgeput

€ 39,99

Leverbaar binnen 1 tot 2 werkdagen *

€ 39,99

Beschikbaar na 2 uur

Details

De disciplines :
Ontdek veertien olympische disciplines zoals voetbal en tafeltennis met een bijzondere twist! Naast de klassieke onderdelen zoals boogschieten en zwemmen, wordt er voor het eerst in 112 jaar ook weer golf gespeeld op de Olympische Spelen!

Deelnemers die een extra uitdaging zoeken, kunnen laten zien wat ze waard zijn in viertien Plus-disciplines. Dat zijn klassieke sporten met een speciaal Mario- en Sonic-tintje. Laat je meevoeren door de golven die een Thwomp veroorzaakt in de 100 m vrije slag Plus, of race extra snel naar de finish met power-ups in de 100 m Plus.

In de game vind je twee spelstanden voor één speler. In de spelstand 'Rio 2016 spelen' kun je olympische disciplines of Plus-disciplines naar keuze spelen. In de stand 'De weg naar Rio' speel je als je Mii-personage en volg je een verhaallijn.

Als je aankomt in Rio, ben je vastberaden om eeuwige roem te vergaren op de Olympische Spelen. Je komt erachter dat er een hevige rivaliteit bestaat tussen de sportscholen van Mario en Sonic. Afhankelijk van de sportschool waarbij je jezelf aansluit zie een uniek verhaal. Ga jij de uitdaging aan met Sonic of met Mario?
Referentie Nr 13327294
Gewicht 0.0700
Thema Nee
UPC / EAN / ISBN 045496472184
Merk Nintendo 3DS
Karakter Mario Bros
Geslacht Jongen, Meisje
Leeftijd 3 - 6 jaar, 6 - 9 jaar, 9 - 12 jaar, Meer dan 12 jaar