Pokemon Super Mystery Dungeon (3DS)

-40%
Karakter Pokémon
Beschrijving
Pokémon Super Mystery Dungeon voor de verschillende Nintendo 3DS-systemen is een fenomenale game waarin Pokémon praten en ongelooflijke avonturen beleven!
Kies uit twintig Pokémon en trek daarna de wijde wereld in, waar je alle bekende Pokémon tegenkomt, inclusief de legendarische en mythische Pokémon. Lees meer

Gratis levering vanaf 59€

Betaling is 100% beveiligd

Geniet van een 45-dagen bedenktijd

Beschikbaarheid: Voorraad bijna uitgeput

Normale prijs: € 39,99

€ 23,99

Leverbaar binnen 1 tot 2 werkdagen *

Normale prijs: € 39,99

€ 23,99

Beschikbaar na 2 uur

Details

Pokémon Super Mystery Dungeon voor de verschillende Nintendo 3DS-systemen is een fenomenale game waarin Pokémon praten en ongelooflijke avonturen beleven!
Kies uit twintig Pokémon en trek daarna de wijde wereld in, waar je alle bekende Pokémon tegenkomt, inclusief de legendarische en mythische Pokémon. Met de hulp van je trouwe Pokémon-partner moet je onderzoeken waarom Pokémon in steen veranderen en deze dreiging een halt toeroepen!
Als Pokémon woon je in Serene Village, wat normaal gesproken een vredig dorp is. Binnen de kortste keren sluiten jij en je partner zich aan bij de Expedition Society, een genootschap dat de wereld verkent en in kaart brengt. Al snel zet je je eerste stapjes in enorme kerkers waarin het wemelt van de Pokémon.
In kerkers dreigt overal gevaar. Wees op je hoede voor valstrikken, ondergrondse rivieren en uiteraard nieuwe Pokémon. Avonturiers die de kerkers volledig in kaart brengen, worden rijkelijk beloond. Als je het bewustzijn verliest, moet je misschien helemaal terugkeren naar de ingang van de kerker, waardoor je al je voorwerpen en geld verliest.
Iedere expeditie in deze kerkers is anders. Steeds als je een kerker betreedt, verandert de indeling van de kerker, evenals de plekken waarop je Pokémon vindt. Op het touchscreen zie je een kaart van het level, die stukje bij beetje wordt onthuld als je de kerker verkent. Zo kun je zien of je al eens door een bepaalde gang bent gelopen of niet.
In de Pokémon Mystery Dungeon-games beweeg je steeds een stapje per keer. Als je één vakje naar voren gaat, een voorwerp gebruikt of aanvalt, zullen alle andere Pokémon daar in de volgende beurt op reageren. Zolang jij niet beweegt, doen de andere Pokémon dat ook niet. Denk dus goed na over iedere stap die je zet, en zorg dat je op ieder moment de strijd aan kunt gaan met vijandelijke Pokémon!
Gebruik je strategisch inzicht tijdens gevechten en combineer aanvallen door middel van een Alliance, waarbij je drie Pokémon in één beurt een sterke tegenstander tegelijk aanvallen! Via de Connection Orb kun je opdrachten van andere Pokémon aannemen. Als je de opdracht voltooit, sluit die Pokémon zich aan bij jou en je team. Als je in de kerkers aan bepaalde voorwaarden voldoet, kunnen je Pokémon sterker worden of zelfs mega-evolutie ondergaan!
Ga op zoek naar nuttige voorwerpen die je overal in de kerkers vindt, die goed van pas komen tijdens gevechten. Met sommige items kun je de gezondheid van de Pokémon in je team herstellen, terwijl je andere kunt gebruiken om je tegenstanders te bekogelen. Je kunt ook speciale voorwerpen aan je Pokémon geven, die looplets worden genoemd. Aan looplets kun je zogenaamde emera's vastmaken, die je Pokémon speciale krachten geven. Deze emera's verdwijnen zodra je de kerker verlaat.
Als al je Pokémon het bewustzijn verliezen in een kerker, kun je een vriend te hulp roepen! Andere spelers kunnen dan een reddingsactie op touw zetten. Zodra ze jouw team bereiken, kun je je avontuur voortzetten, zonder dat je voorwerpen verliest. Je kunt zelfs via StreetPass contact maken met andere Pokémon Super Mystery Dungeon-spelers om hun Pokémon tijdens je volgende avontuur als hulptroepen te gebruiken.
Verken continu veranderende kerkers en zoek Pokémon om de wereld te redden in Pokémon Super Mystery Dungeon.
Kies twee Pokémon uit een reeks van twintig: de ene bestuur je zelf en de andere is je partner.
Ontdek een wereld met alle bekende Pokémon, vol kerkers die steeds veranderen.
Maak vrienden met Pokémon, bedenk turn-based strategieën en gebruik combo's om iedere kerker heelhuids te overleven.
Roep de hulp in van andere Pokémon Super Mystery Dungeon-spelers, die je kunnen redden als je team in nood is.
Referentie Nr 13295381
Gewicht 0.0750
Thema Nee
UPC / EAN / ISBN 045496529666
Merk Nintendo 3DS
Karakter Pokémon
Geslacht Jongen
Leeftijd 6 - 9 jaar, 9 - 12 jaar, Meer dan 12 jaar