Pokemon Y (3DS) NL

Karakter Pokémon
Beschrijving
Wanneer je als Pokémon fan begint met je spannende 3D-avontuur in Pokémon Y beland je in een geheel nieuwe regio, genaamd Kalos. Een mysterieuze plek in de vorm van een ster met prachtige bossen en steden waar je vele Pokémon zal tegenkomen. De hoofdstad van deze adembenemende regio is Lumiose stad, een metropool met een toren die een belangrijke rol speelt in Pokémon Y. Lees meer

Gratis levering vanaf 59€

Betaling is 100% beveiligd

Geniet van een 45-dagen bedenktijd

Beschikbaarheid: Voorraad bijna uitgeput

€ 44,99

Leverbaar binnen 1 tot 2 werkdagen *

€ 44,99

Beschikbaar na 2 uur

Details

Wanneer je als Pokémon fan begint met je spannende 3D-avontuur in Pokémon Y beland je in een geheel nieuwe regio, genaamd Kalos. Een mysterieuze plek in de vorm van een ster met prachtige bossen en steden waar je vele Pokémon zal tegenkomen. De hoofdstad van deze adembenemende regio is Lumiose stad, een metropool met een toren die een belangrijke rol speelt in Pokémon Y.

Nieuwe Pokémon

Tijdens het verkennen van de regio Kalos zal je trainers tegenkomen en veel nieuwe Pokémon waar je tegen kan strijden, die je kunt vangen en toevoegen aan je Pokédex. Een trainer is slechts zo goed als de Pokémon waar hij of zij bevriend mee is geraakt. In dit spel zitten meer dan 650 Pokémon. Kies uit drie nieuw ontdekte Pokémon om mee te beginnen. Speel in deze RPG met Chespin (Gras-type), Fennekin (Vuur-type) of Froakie (Water-type) en zet je eerste stappen in een nieuw avontuur. Elke Pokémon heeft zijn eigen speciale bewegingen, verdient ervaring met gevechten, wordt sterker en zal uiteindelijk evolueren.

In Pokémon Y krijgt je Pokémon-avontuur een compleet nieuwe dimensie. Elke uithoek van de stervormige Kalos-regio komt tot leven, van de bekeide straten van Lumiose City tot de duisterste plekjes in de wildernis. Lumiose City is een bruisende metropolis en van de iconische toren in het centrum tot de drukbezochte winkels is er genoeg te ontdekken. Er wachten je in dit spel een aantal nieuw ontdekte Pokémon: Gogoat is een Pokémon van het Gras-type die zo groot is dat hij mensen op zijn rug kan dragen, Sylveon is een nieuw ontdekte evolutie van Eevee en er is een mysterieuze Pokémon die een onduidelijke band met Mewtwo heeft. En dan is er ook nog Yveltal, een net ontdekte legendarische Pokémon. Weet jij ze allemaal te vangen? Begin, gewapend met je nieuwe Pokédex, een nieuw Pokémon-avontuur in de Kalos-regio!
Referentie Nr 11714475
Gewicht 0.0750
Thema Nee
UPC / EAN / ISBN 045496524272
Merk Nintendo 3DS
Karakter Pokémon
Geslacht Jongen
Leeftijd 3 - 6 jaar, 6 - 9 jaar, 9 - 12 jaar, Meer dan 12 jaar