Rayman Origins PS Vita

-40%
Merk

PS Vita

PS Vita
Beschrijving
Wanneer de Glade of Dreams wordt overvallen door de slechte Darktoons roept de Feeënraad Rayman op om het rijk te redden. Maar deze held kan het niet alleen… Samen met zijn beste vriend Globox en twee prettig gestoorde tovenaars, de Teensies, vormt hij een hilarisch heldenteam dat samen de vrede terug moet brengen voordat hun geliefde thuis een nachtmerrie wordt. Lees meer

Gratis levering vanaf 59€

Betaling is 100% beveiligd

Geniet van een 45-dagen bedenktijd

Beschikbaarheid: Voorraad bijna uitgeput

Normale prijs: € 19,99

€ 11,99

Leverbaar binnen 1 tot 2 werkdagen *

Normale prijs: € 19,99

€ 11,99

Beschikbaar na 2 uur

Details

Wanneer de Glade of Dreams wordt overvallen door de slechte Darktoons roept de Feeënraad Rayman op om het rijk te redden. Maar deze held kan het niet alleen… Samen met zijn beste vriend Globox en twee prettig gestoorde tovenaars, de Teensies, vormt hij een hilarisch heldenteam dat samen de vrede terug moet brengen voordat hun geliefde thuis een nachtmerrie wordt. Speel Rayman Origins en beleef het magische universum en de legendarische 2D-gameplay die wereldwijd de harten van miljoenen fans heeft gestolen. Geniet nu van deze game met behulp van de schitterende beeldkwaliteit en revolutionaire besturing van de PS Vita.

•Meer dan 60 gevarieerde levels boordevol 2D platform gameplay. Speel de levels opnieuw om nieuwe paden en geheimen te ontdekken. Verzamel onderweg zo veel mogelijk Electoons.
•Ontdek meer dan 100 hilarische karakters, 6 unieke werelden en de welbekende epische eindbazen zoals een gigantisch monster met honderd ogen of een kwaadaardige stekelplant!
•Leer unieke vaardigheden en acrobatische krachten tijdens jullie avontuur zoals zwemmen, duiken en de sensationele Hairlicopter.
•Maak gebruik van de unieke multitouch functie van de PS Vita om lums te verzamelen, vijanden te spotten en zelfs in te zoomen, om de prachtige HD-graphics nog gedetailleerder te bekijken!
Referentie Nr 11589733
Gewicht 0.0580
Thema Nee
UPC / EAN / ISBN 3307215623961
Merk PS Vita
Geslacht Jongen, Meisje
Leeftijd 6 - 9 jaar, 9 - 12 jaar, Meer dan 12 jaar