New Style Boutique 2 (3DS) nl

-40%
Beschrijving
Maak carrière in de modewereld als manager van je eigen boetiek in Nintendo presents: New Style Boutique 2 - Fashion Forward, exclusief voor de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Maar de fun gaat veel verder dan de winkelvloer, want spelers kunnen zich ook creatief uitleven in vier extra beroepen: haarstylist, visagist, model en designer. Lees meer

Gratis levering vanaf 59€

Betaling is 100% beveiligd

Geniet van een 45-dagen bedenktijd

Beschikbaarheid: Voorraad bijna uitgeput

Normale prijs: € 39,99

€ 23,99

Leverbaar binnen 1 tot 2 werkdagen *

Normale prijs: € 39,99

€ 23,99

Beschikbaar na 2 uur

Details

Maak carrière in de modewereld als manager van je eigen boetiek in Nintendo presents: New Style Boutique 2 - Fashion Forward, exclusief voor de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Maar de fun gaat veel verder dan de winkelvloer, want spelers kunnen zich ook creatief uitleven in vier extra beroepen: haarstylist, visagist, model en designer.
Je kunt tussen carrières wisselen wanneer je wilt.
Boetiekeigenaar
Beheer je eigen chique boetiek in het bruisende Beaumonde City. Als klanten je winkel binnengaan, is het jouw taak om naar ze te luisteren en om de klanten perfect aan te kleden door te kiezen uit 19.000 voorwerpen, waaronder casual jurken, opvallende T-shirts en accessoires. Bij een treffend advies zal de klant je winkel blij verlaten en iedereen vertellen hoe goed je bent!

Haarstylist
Als haarstylist heb je de keuze uit meer dan 1300 verschillende kapsels. Ga je voor de zelfverzekerde bob of kies je voor een klassiekere coupe? Voor jezelf kun je de haardracht kiezen die je zelf leuk vindt, maar bij je klanten moet je rekening houden met hun wensen.

Visagist
Als je de kunst van het opmaken onder de knie krijgt, kun je je fantasieën waarmaken. Gebruik eyeliner, mascara, rouge en nog veel meer om de meiden in de stad de ultieme make-over te geven. Je kunt ook zelf make-up-sets samenstellen en verkopen!

Designer
Begin je eigen modehuis met het ontwerpen van een unieke kleding- en accessoirelijn. Modelabels zijn altijd op zoek naar opkomende designers en geven vaak opdracht om nieuwe items te ontwerpen die hun bestaande collectie aanvullen.

Model
Combineer de juiste kleding, kapsel en make-up voor de perfecte pose, om een loopbaan als model te beginnen. Beelden uit fotoshoots kunnen zelfs verschijnen op billboards en advertenties in de stad, zodat iedereen ze kan bewonderen!

Extra inspiratie
Er zijn ook speciale kledingstukken die je alleen kunt vrijspelen met compatibele amiibo, en nieuwe accessoires die je kunt downloaden. Laat je allerbeste outfits zien in online* themawedstrijden die regelmatig worden gehouden, of organiseer je eigen wedstrijden waar andere spelers aan mee kunnen doen. Dat is het perfecte moment om inspiratie op te doen en jouw kleding te vergelijken met die van anderen.

Caprice Chalet
Je kunt ook even ontsnappen uit de drukke modewereld door je terug te trekken in het Caprice Chalet. Hier kun je met je decoratietalent de kamers van een poppenhuis inrichten, om er bijvoorbeeld een ontspannende slaapkamer of trendy boetiek van te maken, en deze vervolgens online* of via StreetPass te delen met andere spelers.
Word de ster van de modewereld in Nintendo presents: New Style Boutique 2 - Fashion Forward voor de Nintendo 3DS, exclusief voor de verschillende Nintendo 3DS-systemen!
• Bereik de top van de modewereld op vijf manieren: beheer je eigen modeboetiek, of word visagist, haarstylist, model of designer!
• Gebruik 19.000 items om modieuze outfits voor iedereen samen te stellen.
• Met compatibele amiibo kun je speciale, nieuwe items vrijspelen.
• Via StreetPass of online* kun je je eigen poppenhuis inrichten en met anderen delen.
Referentie Nr 13150172
Gewicht 0.0750
Thema Nee
UPC / EAN / ISBN 045496529253
Merk Nintendo 3DS
Geslacht Meisje