Zelda Tri Force Heroes 3DS nl

-40%
Beschrijving
Laat drie helden hun krachten bundelen in The Legend of Zelda: Tri Force Heroes voor de verschillende Nintendo 3DS-systemen! Werk samen als dapper drietal, draag verschillende outfits om nieuwe krachten te krijgen, en behoed het koninkrijk Hytopia voor een gruwelijke vloek! Lees meer

Gratis levering vanaf 59€

Betaling is 100% beveiligd

Geniet van een 45-dagen bedenktijd

Beschikbaarheid: Voorraad bijna uitgeput

Normale prijs: € 39,99

€ 23,99

Leverbaar binnen 1 tot 2 werkdagen *

Normale prijs: € 39,99

€ 23,99

Beschikbaar na 2 uur

Details

Laat drie helden hun krachten bundelen in The Legend of Zelda: Tri Force Heroes voor de verschillende Nintendo 3DS-systemen! Werk samen als dapper drietal, draag verschillende outfits om nieuwe krachten te krijgen, en behoed het koninkrijk Hytopia voor een gruwelijke vloek!

AL HET GOEDE KOMT IN DRIEËN!
Eendracht maakt macht, dus vorm online*, via Local Play of via Download Play** een legendarisch reisgenootschap van drie spelers! Je kunt dit avontuur ook in je eentje beleven door de hulp in te roepen van behulpzame wezens die Doppels worden genoemd. Op die manier heb je toch de kracht van drie Links!

TOFFE TOTEMS!
Klim op de schouders van je makkers om een totem van twee of zelfs drie helden te vormen! Verken verschillende gebieden in de Drablands, van ijzige grottenstelsels tot vulkanen vol lava. Werk samen om ingewikkelde puzzels op te lossen en om zelfs boven de meest angstaanjagende eindbazen uit te torenen!

KLEREN MAKEN DE MAN!
Elke overwinning levert buit op waarmee je fantastische outfits kunt maken die je unieke krachten geven: zwem sneller in het water, trek baantjes door gloeiend hete lava en werp bliksemschichten naar je vijanden met je zwaard!

ZIN IN EEN UITDAGING?
Neem het op tegen andere spelers in multiplayergevechten
in het Coliseum. Als je wilt, sleep je misschien wel een heel bijzondere beloning in de wacht!

ER WAS EENS...
Er zijn legendes over drie dappere helden
die hun krachten bundelen om het koninkrijk Hytopia te beschermen in tijden van rampspoed. Deze drie avonturiers staan bekend als de Totem Heroes!

Het modebewuste koninkrijk Hytopia davert op zijn grondvesten wanneer een kwade heks uit de Drablands de stijlvolle prinses Styla vervloekt, zodat de adellijke jongedame door het leven moet met een foeilelijke, nieuwe plunje.
Referentie Nr 13031056
Gewicht 0.0750
Thema Nee
UPC / EAN / ISBN 045496528447
Merk Nintendo 3DS
Geslacht Jongen
Leeftijd 6 - 9 jaar, 9 - 12 jaar, Meer dan 12 jaar