Rainbow Six Siege Tom Clancy (PS4)

Merk

PS4

PS4
Beschrijving
Rainbow Six Siege is het nieuwste deel in de veelgeprezen first person shooter-franchise, ontwikkeld door Ubisoft Montreal voor de nieuwe generatie consoles en Windows PC.

Rainbow Six Siege is geïnspireerd op bestaande anti-terrorisme agenten. Intense vuurgevechten in auwe omgevingen, tactiek en teamwork zijn essentieel voor het behalen van de overwinning. Lees meer

Gratis levering vanaf 29€

Betaling is 100% beveiligd

Geniet van een 45-dagen bedenktijd

Beschikbaarheid: Voorraad bijna uitgeput

€ 29,99

Leverbaar binnen 1 tot 2 werkdagen *

€ 29,99

Beschikbaar na 2 uur

Details

Rainbow Six Siege is het nieuwste deel in de veelgeprezen first person shooter-franchise, ontwikkeld door Ubisoft Montreal voor de nieuwe generatie consoles en Windows PC.

Rainbow Six Siege is geïnspireerd op bestaande anti-terrorisme agenten. Intense vuurgevechten in auwe omgevingen, tactiek en teamwork zijn essentieel voor het behalen van de overwinning.
De multiplayer-gameplay van Rainbow Six Siege zet een nieuwe standaard voor intense en strategische vuurgevechten, zoals je gewend bent van de franchise.

ANTI-TERRORISME EENHEDEN - Anti-terrorisme agenten zijn getraind om extreme situaties te tackelen, zoals het redden van gijzelaars. Ze zijn experts op het gebied van binnenshuize omgevingen en opereren aan de hand van strakke formaties, met de nadruk op vernietiging en gecoördineerde aanvallen.

DE SIEGE-GAMEPLAY - Voor het eerst in een Tom Clancy’s Rainbow Six-game neem je deel aan sieges. Dit zijn nieuwe belegeringen waarin vijanden hun omgevingen transformeren in ware forten. Het is aan de
Rainbow Six-teams is om de aanval te leiden en het vijandige fort te doorbreken. Tom Clancy’s Rainbow Six Siege laat je forten versterken met prikkeldraad, mijnen, schilden en meer. Als aanvallend team kan je abseilen, drones inzetten, explosieven gebruiken en meer om deze hachelijke situaties onschadelijk te maken.

WILLEKEURIGE VERNIETIGING - Vernietiging staat centraal bij de siege-gameplay. Ubisoft Montreals eigen Realblast engine laat je naar eigen wens omgevingen vernielen. Krijg zicht op de situatie met nieuwe
vuurlinies die ontstaan door bijvoorbeeld instortende muren. Ook gebarricadeerde deuren zijn geen probleem als je met een goed geplaatst explosief dwars door muren, plafonds of vloeren gaat. De schade wordt bepaald door het type kogels en de kracht van de explosies. Hierdoor vecht je voor je het weet in volledig nieuwe omgevingen. Gebruik dit in jouw voordeel en leid je team naar de overwinning!
Referentie Nr 12756643
Gewicht 0.1000
UPC / EAN / ISBN 3307215889114
Merk PS4
Geslacht Jongen, Meisje
Leeftijd Meer dan 12 jaar