Retouren

MaxRetourenprocedure :

U wenst een besteld artikel niet te behouden? U hebt 14 dagen bedenktijd om het artikel retour te sturen.

Hoe een artikel terugsturen ?

- Stuur ons het artikel terug in de oorspronkelijke, ongeschonden verpakking. Games (videospellen en accessoires), DVD’s en andere software dienen in de oorspronkelijk gesealde en ongeopende verpakking teruggestuurd te worden!
- Voeg het volledig ingevuld retourformulier toe aan je pakket.

Via welk kanaal een artikel retour sturen ?

- Via de Post : gelieve uw retouren te adresseren aan Maxi Toys klantendienst webshop, Rue Athéna, 5, 7110 Houdeng-Goegnies.
- Bewaar uw verzendbewijs zorgvuldig.

Retouren FAQ

Vraag: Ik ben niet tevreden over mijn bestelling, kan ik deze retourneren?

Antwoord: Bij aankoop van producten via maxitoys.be heeft u de mogelijkheid om uw bestelling zonder opgave van redenen te retourneren binnen een periode van 14 dagen. Deze 14 dagen 'zichttermijn' gaan in op het moment dat u de bestelling in ontvangst heeft genomen. Tijdens deze 'zichttermijn' dient u zorgvuldig om te gaan met he product en de verpakking. U dient het product slechts in die mate uit te pakken of te gebruiken voor zover dat nodig is om te kunnen beoordelen of u wenst het product te behouden. Indien u besluit het artikel te retourneren dient het product met alle geleverde toebehoren en- indien redelijkerwijze mogelijk- in de originele staat en verpakking aan de klantendienst Webshop te retourneren conform de retourprocedure.

Let op: indien u groot speelgoed wilt retourneren gelden hiervoor aparte voorwaarden.

Hierbij geldt dat:
- Maxitoys.be accepteert alleen artikelen in originele verpakking en die nog verkoopbaar zijn.
- Hardware, games, dvd’s en overige software dienen in de originele gesealde en ongeopende verpakking te worden teruggestuurd. 

Vraag: Als ik een artikel retour zend hoe zit het dan met de bezorgkosten?

Antwoord: bezorgkosten voor de retourzending zijn voor rekening van de klant (bedenktijd).

Let op: indien u groot speelgoed wilt retourneren gelden hiervoor aparte voorwaarden.


Vraag: Kan ik een artikel bij de Maxi Toys winkel dicht bij mij in de buurt retourneren ?

Antwoord: Het is niet mogelijk om een artikel aangekocht via maxitoys.be bij een Maxi Toys winkel te retourneren. Alle retourzendingen dienen volgens de retourprocedure te gaan (zie retourenprocedure voor meer informatie). Dit houdt in dat het pakketje via het poskantoor of afhaalpunt t.a.v. de klantendienst webshop Maxi Toys teruggestuurd dient te worden.