RID Power Surge Optimus Prime

Merk

Hasbro

Hasbro
Karakter Transformers
Beschrijving
"""In de Transformers: Robots in Disguise televisieserie leidt Bumblebee een nieuw Autobots team. Hun missie is de op aarde rondzwervende Decepticons gevangen te nemen… maar ze mogen niet ontdekt worden. Help Bumblebee en z’n team de Decepticons te vinden met deze Transformers: Robots in Disguise figuren! Lees meer

Gratis levering vanaf 59€

Betaling is 100% beveiligd

Geniet van een 45-dagen bedenktijd

Beschikbaarheid: Voorraad bijna uitgeput

€ 39,99

Leverbaar binnen 1 tot 2 werkdagen *

€ 39,99

Beschikbaar na 2 uur

Details

"""In de Transformers: Robots in Disguise televisieserie leidt Bumblebee een nieuw Autobots team. Hun missie is de op aarde rondzwervende Decepticons gevangen te nemen… maar ze mogen niet ontdekt worden. Help Bumblebee en z’n team de Decepticons te vinden met deze Transformers: Robots in Disguise figuren!

De Autobots hebben een machtige groep Mini-Con bondgenoten gevonden. Deze bots veranderen niet alleen in wapens, maar geven andere bots daarnaast een extra Power Surge om in het gevecht te gebruiken. Optimus Prime wordt verbonden met de Mini-Con Aerobolt om de Power Surge functie te activeren… en dan gebruikt hij z’n vleugels en vliegfunctie voor luchtgevechten!

Val de Decepticons aan met een superlading dankzij Power Surge Optimus Prime! De 27 cm grote figuur wordt geleverd met een Mini-Con Weaponizers Aerobolt figuur en biedt 4 verschillende gevechtsfuncties. Hij heeft uitklappende kanonnen en vleugels, verlichting, zinnetjes en geluiden – alles wordt geactiveerd door de inbegrepen Aerobolt Mini-Con Weaponizers figuur te bevestigen. Bevestig verschillende Mini-Con Weaponizers (elk afzonderlijk verkrijgbaar) om verschillende geluiden en effecten te activeren.

Ervaar de 4 spannende gevechtsfuncties: als robot, voertuig, vliegende bot en de Power Surge functie! De Mini-Con Weaponizers Aerobolt werkt in elke functie als schild of als wapen. Vliegend hoor je vlieggeluiden en in de Power Surge functie hoor je alle beschikbare geluiden van de figuur.

Transformers: Robots in Disguise figuren activeren content in de Transformers: Robots in Disguise app! Scan het Autobot schild op deze figuur om Power Surge Optimus Prime, een Decepticon zwaard en een unieke speelfunctie te activeren. Download de app, scan het schild om de code te activeren, ontgrendel.. en spelen maar! De app is voor kids vanaf 9 jaar.

Deze Power Surge Optimus Prime figuur verandert in 5 stappen van robot in truck en weer terug. De Mini-Con Weaponizers Aerobolt figuur verandert in 1 stap van adelaar in schild. Inclusief een zwaard en een demobatterij.""
"
Referentie Nr 13605199
Gewicht 1.0200
Thema Nee
UPC / EAN / ISBN 5010994953676
Merk Hasbro
Karakter Transformers
Geslacht Jongen