Splinter Cell 3D

Beschrijving
In Tom Clancy’s Splinter Cell 3D wordt Sam Fisher naar het Koreaans schiereiland gestuurd om de derde wereldoorlog te voorkomen. Hij begeeft zich achter de vijandelijke linies en moet onderzoeken wie de USS Clarence E Walsh, de meest geavanceerde kruiser van de VS, tot zinken heeft gebracht. Lees meer

Gratis levering vanaf 59€

Betaling is 100% beveiligd

Geniet van een 45-dagen bedenktijd

Beschikbaarheid: Beschikbaar in de winkel

€ 7,96
Het product is tijdelijk uit voorraad, blijf op de hoogte wanneer het product weer in stock is.
€ 7,96

Beschikbaar na 2 uur

Details

In Tom Clancy’s Splinter Cell 3D wordt Sam Fisher naar het Koreaans schiereiland gestuurd om de derde wereldoorlog te voorkomen. Hij begeeft zich achter de vijandelijke linies en moet onderzoeken wie de USS Clarence E Walsh, de meest geavanceerde kruiser van de VS, tot zinken heeft gebracht. Zijn onderzoek wijst uit dat zijn oorlogskameraad Douglas Shetland, Displace International en contactpersoon admiraal Otomo van de Third Echelon Information Self Defense Force (I-SDF) de belangrijkste partijen zijn achter de ramp. Zij zijn van plan om de buitgemaakte Masse Kernels te gebruiken, om zo de derde wereldoorlog te ontketenen. Sam moet hun linies zien te infiltreren en hun daden aan het licht proberen te brengen, voordat ze erin slagen om een nieuw en dodelijk wereldwijd conflict te veroorzaken.

Dankzij de geavanceerde hardware van het nieuwe Nintendo 3DS-systeem kunnen fans van Splinter Cell en stealth-actiespellen opgaan in een meeslepend 3D-avontuur en het spel spelen zoals ze nog nooit hebben gedaan.


•Meeslepende 3D-actie: de spelactie, tussenfilmpjes, plattegronden, spelinterface, menu's, laadschermen en meer worden allemaal weergegeven in stereoscopisch 3D.
•Geoptimaliseerde besturing: dankzij de nieuwe knoppenindeling en het gebruik van de draaiknop en het touchscreen, kunnen spelers comfortabel en snel nieuwe wapens en gadgets uitkiezen, waardoor ze hun missies sneller en beter kunnen voltooien.
•Verbeterde wapens: op deze infiltratiemissie heeft Sam Fisher beschikking over verbeterde wapens en de coolste gadgets, zoals een nieuwe speciale bril, een OCP om elektronische apparaten uit te schakelen, een muurbom, nieuwe toevoegingen voor het SC-20K-geweer en rook- en gasgranaten.
•Nieuwe infiltratiemogelijkheden: de draaiknop maakt het forceren van sloten intuïtiever en realistischer dan ooit. Ook het hacken is vernieuwd: in plaats van numerieke codes te achterhalen, moet je interactieve 3D-puzzels oplossen.
Referentie Nr 10809950
Gewicht 0.0950
UPC / EAN / ISBN 3307219934971,3307219934995
Merk Nintendo 3DS
Geslacht Jongen
Leeftijd Meer dan 12 jaar

Meer producten

Fifa 15 (3DS)

Fifa 15 (3DS)

€ 19,99