Star Wars - Millenium Falcon

Merk

LEGO

LEGO
Karakter Star Wars
Thema LEGO Star Wars
Beschrijving
Een van de bekendste ruimteschepen uit het Star Wars verhaal keert terug, beter en gevaarlijker dan ooit !

Bekend van beroemde scènes uit Star Wars: The Force Awakens. Deze nieuwste LEGO® versie van de Millennium Falcon zit boordevol nieuwe en verbeterde functies en extra's zoals: een nog gestroomlijnder ontwerp, afneembare cockpit met plaats voor 2 minifiguren, draaibare laserkoepels onder en boven met luik en plaats voor een minifiguur, dubbel boordgeschut met veermechanisme, sensor-schotel, laadklep en toegangsluik. Lees meer

Gratis levering vanaf 29€

Betaling is 100% beveiligd

Geniet van een 45-dagen bedenktijd

Beschikbaarheid: Beschikbaar in de winkel

€ 159,99
Het product is tijdelijk uit voorraad, blijf op de hoogte wanneer het product weer in stock is.
€ 159,99

Beschikbaar na 2 uur

Details

Een van de bekendste ruimteschepen uit het Star Wars verhaal keert terug, beter en gevaarlijker dan ooit !

Bekend van beroemde scènes uit Star Wars: The Force Awakens. Deze nieuwste LEGO® versie van de Millennium Falcon zit boordevol nieuwe en verbeterde functies en extra's zoals: een nog gestroomlijnder ontwerp, afneembare cockpit met plaats voor 2 minifiguren, draaibare laserkoepels onder en boven met luik en plaats voor een minifiguur, dubbel boordgeschut met veermechanisme, sensor-schotel, laadklep en toegangsluik. Maak de romp open om nog meer nieuwe details te zien, zoals het grote laadruim met zitplaatsen en een holochess-bord, een meer gedetailleerde hyperdrive, geheime vakken, extra dozen en kabels en bergruimte voor de boordgeschut-munitie. Een LEGO Millennium Falcon-model is natuurlijk niet compleet zonder Han Solo, Chewbacca en andere bekende figuren uit Star Wars: The Force Awakens. Activeer de hyperdrive en zet koers naar nog meer LEGO Star Wars speelplezier !
Inclusief 6 minifiguren met diverse wapens: Rey, Finn, Han Solo, Chewbacca, Tasu Leech en een Kanjiklub bendelid, plus een BB-8 Astromech Droid.

Vanaf 9 tot 14 jaar.
Referentie Nr 12962768
Gewicht 2.2500
Thema LEGO Star Wars
UPC / EAN / ISBN 5702015352659
Merk LEGO
Karakter Star Wars
Geslacht Jongen
Leeftijd 9 - 12 jaar, Meer dan 12 jaar