Technic - Rupsband kraan

Merk

LEGO

LEGO
Karakter Technic
Thema LEGO Technic
Beschrijving
Maak plaats voor de machtige LEGO® Technic Rupsband kraan !

Dit enorm grote, oerdegelijke 2-in-1 model heeft een overvloed aan realistische details en spannende functies. Activeer de bijgeleverde Power Functions motor en gebruik de joysticks om de kraanarm te sturen, de grijper op en neer te laten gaan, de bovenbouw te laten draaien en de enorme rupsbanden aan te drijven om de machtige machine in beweging te zetten! Lees meer

Gratis levering vanaf 59€

Betaling is 100% beveiligd

Geniet van een 45-dagen bedenktijd

Beschikbaarheid: Beschikbaar in de winkel

€ 119,96
Het product is tijdelijk uit voorraad, blijf op de hoogte wanneer het product weer in stock is.
€ 119,96

Beschikbaar na 2 uur

Details

Maak plaats voor de machtige LEGO® Technic Rupsband kraan !

Dit enorm grote, oerdegelijke 2-in-1 model heeft een overvloed aan realistische details en spannende functies. Activeer de bijgeleverde Power Functions motor en gebruik de joysticks om de kraanarm te sturen, de grijper op en neer te laten gaan, de bovenbouw te laten draaien en de enorme rupsbanden aan te drijven om de machtige machine in beweging te zetten! Inclusief realistisch dubbel takel-en-lier-systeem met uitgebreide kabelvoering, echt werkende grijper, gedetailleerde cabine met kantelfunctie, uitlaat en ventilatierooster. De kraanarm kan worden uitgeschoven om nog hoger te komen! Het coole blauw-witte kleurenschema maakt dit machtige model helemaal af! Kan worden omgebouwd tot een grote mobiele torenkraan !

Vanaf 10 tot 16 jaar.
Referentie Nr 12898360
Gewicht 0.7400
Thema LEGO Technic
UPC / EAN / ISBN 5702015349758
Merk LEGO
Karakter Technic
Geslacht Jongen
Leeftijd 9 - 12 jaar, Meer dan 12 jaar

Meer producten

Batterijen niet inbegrepen. Hoeveel heeft u nodig? De blauwe stip hieronder geeft het aantal pakketten weer die nodig zijn voor dit artikel:

2x Energizer 4 x LR6

Energizer 4 x LR6

€ 7,99