T-Rex Tor

Beschrijving
Lamaze T-Rex Tor van TOMY is een schattige Dino van verschillende zachte materialen en bungelende en krakende pootjes. Met bijtringen als staartje die rammelen tijdens het spelen. Knijp de Dino in zijn buikje en ontdek het geluidje. Alle speeltjes van Lamaze zijn niet alleen leuk en kleurrijk maar speciaal ontwikkeld voor het aanmoedigen van de ontwikkeling van baby’s en de interactie met hun ouders. Lees meer

Gratis levering vanaf 59€

Betaling is 100% beveiligd

Geniet van een 45-dagen bedenktijd

Beschikbaarheid: Beschikbaar in de winkel

€ 9,96
Het product is tijdelijk uit voorraad, blijf op de hoogte wanneer het product weer in stock is.
€ 9,96

Beschikbaar na 2 uur

Details

Lamaze T-Rex Tor van TOMY is een schattige Dino van verschillende zachte materialen en bungelende en krakende pootjes. Met bijtringen als staartje die rammelen tijdens het spelen. Knijp de Dino in zijn buikje en ontdek het geluidje. Alle speeltjes van Lamaze zijn niet alleen leuk en kleurrijk maar speciaal ontwikkeld voor het aanmoedigen van de ontwikkeling van baby’s en de interactie met hun ouders.
Het Lamaze Baby & Peuter Ontwikkelings Systeem geeft informatie over de positieve invloed van het speelgoed op de ontwikkeling van baby’s en peuters. Ook helpt het bij het kiezen van het juiste speelgoed op het juiste moment. Een kind leert nu eenmaal door te spelen. Tijdens het spelen stimuleren de speeltjes en knuffels van Lamaze de ontwikkeling van het inbeeldingsvermogen en fijne en grove motoriek, het uitbreiden van sociale en emotionele vaardigheden, het gezichtsvermogen en het gehoor.
Lamaze is gemaakt met liefde en ideaal om te krijgen en te geven als geboorte cadeau, verjaardagscadeau of zomaar om het spelen te stimuleren. Want wat is er mooier om je dierbaren te verrassen en verwennen met liefde … van Lamaze.
Lamaze speeltjes en knuffels hebben heldere en vrolijke kleuren. De spannende en diverse stofjes hebben verschillende patronen en voelen prettig en zacht aan.
Lamaze is kleurrijk, kwalitatief, mooi afgewerkt, educatief en nodigt uit tot ontdekken.
Referentie Nr 12836862
Gewicht 0.1350
UPC / EAN / ISBN 0796714275529,796714275529
Geslacht Jongen, Meisje
Leeftijd 0 - 6 maand, 6 - 18 maand, 1,5 - 3 jaar, 3 - 6 jaar, 6 - 9 jaar, 9 - 12 jaar, Meer dan 12 jaar

Meer producten