Veilig betalen

Het is volstrekt veilig om de gegevens van uw Visa, Eurocard/Mastercard of van uw American Express creditcard in te geven bij een aankoop via maxitoys.be, aangezien alle gegevens verwerkt worden via een Veilige Server (SSL van 128 bits), die alle vertrouwelijke gegevens met betrekking tot uw creditcard codeert (omzet in een code).

Alle versies van de browsers Netscape Navigator of Microsoft Internet Explorer vanaf 3.0 ondersteunen SSL.

Deze twee elementen bewijzen dat u op een veilige site bent.

1- In de linkerbenedenhoek van uw browser, staan de volgende symbolen:

- Netscape Navigator: een sleutel
- Microsoft Internet Explorer: een slot


2-
U zult ook zien dat als u in een beveiligde zone van de site komt, het respectievelijke URL-adres begint met https:// (S=Secure - Veilig).

Maxitoys.be verstrekt noch verkoopt gegevens van zijn klanten aan derden, aangezien alle informatie vertrouwelijk is en door maxitoys.be enkel gebruikt wordt voor de verwerking van de bestelling en het toesturen van eventuele klantgerichte berichten over onze producten.

Fraude op het Internet gebeurt vaak met kaarten of kaartgegevens die in de reële wereld werden gestolen en vervolgens bedrieglijk online worden gebruikt. Wij raden u aan om uw creditcards enkel te gebruiken in instellingen die u kunt vertrouwen en om uw kaartgegevens niet gedeeltelijk of volledig aan derden mee te delen.

Veel gestelde vragen "betalen"

Vraag: Op welke manieren kan ik mijn bestelling betalen?

Antwoord: Bij maxitoys.be kunt u op de volgende manieren veilig, snel en eenvoudig betalen:

- Mastercard, Visa of American Express: U kunt veilig online afrekenen met deze gangbare kredietkaarten voor ontvangst van uw bestelling.
Deze betaling verloopt via de beveiligde site van Ogone.
Er is een toepassing van 3D Secure die in functie van uw bank bepaalde extra handeling vraagt.

- Bancontact/Mr Cash:  
Deze betaling per bankkaart verloopt eveneens via de beveiligde site van Ogone.
Er is een toepassing van 3D Secure die in functie van uw bank bepaalde extra handeling vraagt.

- Paypal: Betalen zonder uw financiële informatie door te geven. PayPal is gratis voor uw aankopen op al uw favoriete websites. PayPal is een online betaalservice waarmee u objecten van online winkels kunt betalen. Eenvoudige, snelle en veilige betalingen.


Vraag
: Ik heb een e-mail ontvangen dat de betaling van mijn bestelling met creditcard niet goedgekeurd is. Wat kan ik doen om alsnog te bestellen?

Antwoord: Er kunnen verschillende oorzaken zijn voor het afkeuren van uw bestelling. Misschien wilde u met uw creditcard betalen en heeft u niet de juiste voorletters ingevuld (deze moeten exact dezelfde zijn als op uw creditcard). Het kan ook zijn dat de creditcardmaatschappij uw betaling heeft afgekeurd om een andere reden. Hiervoor kunt u contact opnemen met uw creditcardmaatschappij.
Het kan eveneens zo zijn dat uw bestelling niet in lijn ligt met de door Maxi Toys ingestelde parameters. Gelieve op dat moment contact op te nemen met de webshop klantendienst.