Betaalmogelijkheden

Max Betaalmogelijkheden

Bestellingen op maxitoys.be kunt u snel, eenvoudig en veilig betalen.

Maxitoys.be biedt verscheidene elektronische betaalmethodes aan. De betaling gebeurt op het moment van de bestelling via een van de onderstaande betaalwijzen:  

Bancontact/Mistercash

Als u uw bankverrichtingen met PC Banking uitvoert bij Fintro, Fortis, ING, Dexia, KBC, CBC, AXA en VDK Spaarbank, dan kunt u uw bestelling op onze website veilig met een elektronische betaling uitvoeren. Een elektronische online betaling is vergelijkbaar met een Bancontact/Mister Cash-betaling in de winkel. Zodra u uw bestelling hebt geplaatst, selecteert u de betalingswijze Bancontact/Mister Cash. In het venster dat opent, vult u uw kaartnummer en zijn vervaldatum in. Op basis van dit nummer krijgt u toegang tot het scherm van uw eigen bank. U wordt er gevraagd om het bedrag te controleren en u te identificeren via de beveiligde kaartlezer die u van uw bank hebt ontvangen (met dezelfde identificatiesleutel als uw PC banking of voor uw online betalingen met de creditcard). De betaling wordt normalerwijs altijd op dezelfde manier uitgevoerd. 

Creditcard

U kunt uw betaling op de website maxitoys.be uitvoeren met een creditcard van VISA, Mastercard/Eurocard of American Express.

Om uw bestelling met creditcard te betalen, moet u tijdens het bestelproces uw creditcard-nummer invoeren, de vervaldatum en de CVC-code (3 cijfers aan de achterkant van de kaart). Let erop dat u ook de naam exact ingeeft zoals hij op de kaart staat vermeld (naam van de kaarthouder). Uw betaling wordt vervolgens online gemachtigd, zodat u onmiddellijk weet of zij werd goedgekeurd.

Volgens de laatste veiligheidsinstructies die zijn uitgevaardigd door VISA International en Eurocard/Mastercard op 1 april 2001, worden alle transactieverzoeken met door hen afgeleverde creditcards uitsluitend door Ogone verwerkt op voorwaarde dat de beveiligingscode (CVV2/CVC2) van de kaart wordt meegedeeld samen met de andere gegevens. De beveiligingscode is een getal dat uit drie cijfers bestaat en zich op de achterkant van de kaart bevindt, achter het kaartnummer en rechts van het vakje voor de handtekening, op alle VISA- en Eurocard-kaarten, zoals in het voorbeeld hieronder.

Opmerking:

De met creditcard betaalde bestellingen zijn aan de bevestiging van Ogone onderworpen. Indien uw betalingsverzoek wordt geweigerd, gelieve dan contact op te nemen met uw bank of de instelling die u de kaart heeft geleverd om verdere inlichtingen te krijgen.

Het is eveneens mogelijk dat uw betaling door Ogone wordt geweigerd omdat uw bestelling de door Maxi Toys vastgelegde limiet overschrijdt. Gelieve in dit geval contact op te nemen met de klantenservice van maxitoys.be online aankopen.

Maxi Toys cadeaubon(s)

U kunt uw aankopen op onze website betalen met één door Maxi Toys uitgegeven cadeaubon. Voer hiervoor de op de cadeaubon vermelde streepjescode of pincode in wanneer u uw betalingswijze kiest. Het bedrag van de cadeaubon wordt in mindering gebracht op het totaalbedrag; u kunt het eventuele saldo betalen met een van de andere voorgestelde betaalmethodes. Als het totaalbedrag lager ligt dan de waarde van de cadeaubon, dan gaat het verschil verloren. Wij raden u aan om artikelen aan uw winkelwagen toe te voegen om de totale waarde van uw cadeaubon te gebruiken.

Maxi Toys cadeaubon

U kunt uw aankopen op onze website betalen met uw door Maxi Toys uitgegeven cadeaubon. Voer hiervoor de op de cadeaubon vermelde streepjescode of pincode in wanneer u uw betalingswijze kiest. Het bedrag van de cadeaubon wordt in mindering gebracht op het totaalbedrag; u kunt het eventuele saldo betalen met een van de andere voorgestelde betaalmethodes.